Hej jag är lycklig. snälla låt mig vara det




Blir så glad




Måndag

Hejhej, min älskling kom hit och sov här igår igen. Ofattbart att kunna sakna någon på bara ett par timmar. Hur som helst så gjorde vi inte speciellt mycket, låg mest i sängen och myste hela kvällen tills vi båda somnade haha. 

Idag vaknade vi vid 10 eftersom vi är lediga idag! Så vi låg kvar en stund och sen åt vi frukost. Vid 1 fick vi skjuts till torget, jag mötte sanna och så tränade vi. Sen åt vi sallad och gick runt lite på "stan". 

Sen satte vi oss på en bänk och bara pratade om allt möjligt. Och vid halv 4 kom sannas buss och jag gick till coop där mamma var och handlade med jobbet. 

Kom hem för en halvtimme sen, la i en tvätt och ska städa mitt rum.. Blää va tråkigt, hoppas ni har en roligare kväll! Puss



Söndag

Har helt glömt bort bloggen, har varit så upptagen hela tiden så jag inte ens tänkt tanken! 

Igår runt 2 kom iaf min sötnos hit, vi låg och myste i sängen och bara va tills klockan blev halv 4 och vi åkte in mot stan för att titta på monsters inc(?) filmen med min bror och sanna. Efter det åkte vi hem, och senare på kvällen kom min älskling och sov över här. 

Idag ringde klockan &, och då åkte jag, mamma, hampus & mormor till örsundsbro och gick på mickelsmäss. Köpte ett "skal" eller vad man ska säga, som man har mobilen i på armen när man springer, ååh hittar inte ordet men jag tror ni förstår vad jag menar. Sen köpte jag även chokladbollar, mums! 

Träffade massa människor oxå, emelie, jenny, viktor, peter, sanna och ella & niklas som äntligen fått sin lilla alexander! Och jag dööör sötdöden vilken sötnos dom fått! Så himla glad för deras skull! 

Sen åkte vi hem, åt mat och strax ska jag till izabelle och så ska hon få göra om mina naglar då alla har hoppat av.. Buhu.. 

Vet inte vad som händer ikväll, men det återstår att se! Puss



Världens bästa











Godmorgon!
Gårdagen var den bästa på länge! Gick tidigare från skolan, mötte upp philip en snabbis, tog bussen hem, duschade och fixade iordning mig. Sen åkte jag med mormor & morfar till stan, vi hämtade ida och så skjutsade dom oss till nathalie som mötte oss och låste upp och så. 

Vi blåste upp ballonger, och fixade iordning hemma hos henne. Sen kom philip, marcus & fredrik dit, och sen gick vi och mötte jasse, pontus, elsa, anna, linda och christoffer. Vi gick in, alla fick ballonger, visselpipor och sånt och sedan släckte vi ner hela lägenheten och gömde oss i väntan på sanna. När hon väl kom (i hopp om att hon skulle på en dejt eller något liknande som hennes mamma sa) så hoppade vi fram och ropade grattis, blåste i visselpiporna och kastade ballonger på henne. Och ååh va glad hon blev! 

Hon öppnade presenter, och av ida och mig fick hon en påse med massa saker i, och så fick hon massa fina saker av alla andra! 

Sen körde vi "jag har aldrig" och sen kom min saknade rasmus(!!!) och lucas, som va jätte trevlig! Och senare mot kvällen kom även jonas, emma, hero, mossvik, anton & mikaela. Va jätte kul att få träffa dom med! Och extra kul att få träffa nya människor som emma och lucas!

Vid 2 gick jag, christoffer, anna & marcus hemåt. Och de andra som va kvar gick till donken, och sanna sötis gick hem och somnade antagligen med ett leende på läpparna. Det blev iallafall en sjukt rolig och lyckad kväll, iallafall för min del!

Idag vaknade jag vid 10 tror jag, åt frukost och sen kom morfar hem och skjutsade hem mig. Nu ligger jag helt ensam hemma och väntar på att klockan ska bli fyra då jag, hampus och sanna ska på bio. Puss!

Uppdaterar imorgon, godnatt!




Torsdag




Hej bloggisen!
Dagen började med att det va frost och nästan minusgrader ute, usch nu kommer snart vintern. Fast det positiva är ju att jag snart fyller år(!!). Men iallafall, gick till skolan som vanligt. Hade matte, pedagogik och svenska. Träffade älsklingsprinsen på lunchen för en snabb puss i blåsten och sen lärde jag, sanna och ida känna ettorna på barn & fritid. 

Fick sluta vid 3 och då gick jag med sanna till torget och mötte mamma på intersport. Vi hämtade min jacka och sen åkte vi till öb och ica och köpte nödvändiga saker såsom schampo, inpackning, tvål, rakhyvlar osv. 

Sen skjutsade hon mig till mormor & morfar där jag åt mat och sen körde morfar ner mig och mormor till torget eftersom det va "tjejkväll" med reor i de flesta affärerna här. Hittade lite saker och sen mötte jag upp ida och vi fixade present till vårat hjärta som fyller år imorgon!! 

Sen hämtade morfar mig och mormor igen och jag väntade hemma hos dom tills halv nio då mamma hämtade mig. Älskling ringde och vi pratade en stund, tog nyss bort sminket och nu ska jag sova!


Mattelektion






~



Goodkväll!
När mamma hämtade mig så sprang vi runt i hel enköping och letade efter en jacka till mig då jag känner att min jacka jag haft sen jag var 13 är liiite för liten. Men tillslut hittade jag en jacka, rätt storlek också på den sista som fanns kvar! 

Sen åkte vi hem och åt middag och sen la jag mig i sängen och skrev med folk och sen ringde jag sanna och vi pratade (för ovanligetens skull hahaha) i nån timme. Nuu ligger jag och äter glass och väntar på att min älskling ska spela klart sin match, sov sött! ❤️

Onsdag



Hej,
Rätt så seg dag idag, först samhäll, sen på idrotten gick jag med viktor upp till stationen, tog kort och sen tillbaka. 
Efter lunch hade vi matte och sen slutade vi vid två. Sen gick jag, ida och sanna till torget och köpte hårfärg med sanna. 
Sen kom christoffer och träffade mig en stund och sen gick jag till musikskolan. Spelade piano och nu väntar jag på min sega mamma... Kallt är det oxå, buhu

Tisdag

Mina fina vänner, vad skulle jag göra utan er? ❤️

Hallååå! 
Gick upp vid sju som vanligt idag igen, tog bussen till skolan, hade två lektioner, pussade på min prins på lunchen och hade sen två lektioner till innan jag slutade vid halv fyra. 

Satt och frös i en halvtimme utanför skolan med min älskling tills mamma hämtade mig, vi köpte middag lite snabbt inne på coop, åkte hem, jag städade mitt rum, tvättade och sen åt vi middag vid halv 8 när dom andra kom hem. Sen dess har jag bara suttit på mitt golv och smsat, kollat insta/fb/twitter osv. Nuu ska jag strax sova! Pusssss

Död


Har pluggat ett bra dag nu, så nu tänkte jag släcka lampan och säga godnatt för idag! Sov gott! ❤️



Mysiskväll!



Då min pojkvän tränar och alla mina vänner bort långt ifrån mig så ville min lillebror bestämt ha en mysiskväll(vilket innebär att jag ska massera/klia han på ryggen haha) och eftersom jag behöver plugga så va det ju perfekt! 
Så jag la mig i min säng med han i knät, kliade honom på ryggen/i håret med ena handen och höll boken i den andra och läste högt, super mysigt! 

Fast nu tröttnade han och satte sig framför tvn istället.. Haha älskade unge vad vore jag utan dig? ❤️

Nu ska jag städa klart på mitt rum och sen hoppa in i duschen, godnatt! 

Monday



Hej! 
Den här dagen har faktiskt gått sjukt fort, gick upp vid 7, duschade och åt frukost. Fick sedan halvspringa till bussen och sen gick jag till fh. Va klar där efter ca en timme och sen hade jag special pedagogik och sen pedagogik efter lunch. Slutade vid tjugo över 2 och då gick jag och sanna till gymmet och tränade i ungefär en timme. Guuud så det bränns i benen, älskar det!

Sen gick jag till coop och lämnade väskan till mamma medans hon handlade åt jobbet och så mötte jag min älskling en stund utanför, sen kom två gamla klasskompisar från lillkyrka skolan, emil och johan, också, jätte kul att träffa dom igen faktiskt! 

Sen åkte jag med  mamma & lena tillbaka till deras jobb och nu sitter jag i bilen och väntar på att dom ska bli klara. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och plugga, hoppas ni haft en bra dag! Puss ❤️

Stor & liten



Hej bloggisen!
Idag gick jag upp vid 9 och sedan åkte hela familjen utom thomas till barkaby. Vi gick på intersport och skopunkten eftersom hampus behövde stövlar och tillslut hittade vi några! 
Sedan åkte vi till ikea för att köpa lite andra saker, vi åt lunch och sen åkte vi till leklandet "stor & liten" där gerry skulle ha sitt kalas. Måste faktiskt erkänna att det va lite roligt även fast jag tappade bort mig där inne... 

Vid 4 åkte vi iallafall hemåt, och sen åkte jag hem till izza och fixade mina naglar! Och så här fina blev dom! 
Nu ska jag försöka få min tv att fungera, åååh vill ha kanaler men det funkar aldrig.. 
Menmen godnatt! ❤️



-









-





Friday night



Hejsan, 
Helt glömt bort bloggen idag! Men igår mötte jag upp sanna och ida på ica vid 6, vi köpte godis och sen åt vi middag på max. Sen gick vi hem till nathalie, bytte om till myskläder och tittade på idol. När det va slut gick ida till gustav och jag o sanna låg i soffan och pratade.
Idag vaknade vi vid 10/11 och då gick jag till mormor och duschade och tog allergitabletter. Sen gick jag ner till torget o mötte sanna igen, och då gick vi till idrottshuset o tittade på när min kusin och min pojkvän spelade handboll. Sen skjutsade vi hem sanna och köpte max o chopchop som vi åt med anette, sigge & coffe. Nu ligger jag i min säng och planerar kvällen, puss!

Myskväll






Freedag





Hej!
Började kvart i nio idag och har hittils haft samhäll, pedagigik och nu har jag naturkunskap. Har nyss haft förhör/prov på fåglar och blad, gick helt okej tror jag! 
Efter skolan ska jag till umo lite snabbt och sen hem för att duscha och sen hem till sanna och ha mysiskväll framför idol med henne och ida! 


~




Torsdag



Hejsan!
Slapp sista lektionen idag så jag slutade vid två och då gick jag till mamma och fikade. Vid 7 ska mami och jag till fanna och klippa oss och färga håret. Men nu ska vi laga mat, puss!

Ios


Uppdaterade nyss ios 7, HJÄÄÄLP VAD HAR DOM GJORT MED IPHONE?!?!

Onsdag

Hej sötisar!
Idag har det inte hänt något speciellt, skola tills 2 och då var jag med sanna tills hennes buss kom och sen kom christoffer en stund. Sen hämtade mamma mig och så träffade jag sanna igen på max och åt glass medans mamma tränade. Sen åkte vi hem och då satte vi upp min nya säng! 

Nu ska jag plugga, puss!



Godnatt




~ Inspiration ~





Idoool

Tittar på idol med thomas, elias & pontus. Ska sova direkt efter, så gaaalet trött! 
Smakade den nya ballerinan idag oxå, marabou nått, den va faktiskt ännu godare! 



Tuesday



Halloj!
Sista lektionen var svenska, och där fick vi beskriva en person på en bild typ. Sen fick vi sluta lite tidigare och då mötte jag christoffer utanför skolan för en snabb puss i regnet innan mamma kom och hämtade mig.
Vi åkte hem och nu väntar jag på mat innan vi ska in till stan igen en snabbis för atr köpa stövlar till mina bröder. 
Fick en ny säng igår(!!!) så den ska väl packas upp ikväll antar jag, men nu ska jag göra sallad. Puss!❤

Teater!




Tisdag





Hej, 
Sitter i klassrummet med sanna och lyssnar på musik på radion haha. Vet inte vad jag ska göra efter skolan, hem och sova.. Börjar om tio minuteeer..

Kan inte sova




~


Halloj,
ligger i min säng och äter bulle, dricker saft och lyssnar på musik. Perfekt måndagskväll!

Pratade med sanna när jag kom hem, tog en lååång härlig dusch med hårinpackning och peeling och sen ansiktsmask på det. Känner mig laaagom fräsh! 

Tittade på idol med familjen och nyss la jag mig i sängen och ska strax sova, godnatt! ❤

Måndag



Hejsan! 
Dagen började med teckenspråk i ca 30 minuter då våran lärare var på möte eller något liknande. Sedan specialpedagogik, lunch och sen pedagogik och slutade vid 2. Då gick jag & sanna till a3 och tränade en timme, skönt att röra lite på fläsket efter sommaren!

Nu sitter jag hos mormor & morfar helt själv och väntar på min mamma som oxå är duktig och tränar! 



Monday morning


Godmorgon!
Nu står jag och väntar på bussen i regnet, fast det är lite mysigt det har ju inte regnat på evigheter! 
Idag har jag tre lektioner och efter skolan tänkte jag träna lite, måste börja nu till vintern! 
Ha en bra dag! ❤

Söndag


Hej bloggen! ❤
Igår sov jag ju som sagt hos min älskling, vi myste hela kvällen och när han satte på fotbollen så fick jag massage och sen somnade jag.

Idag vaknade vi och då hade jag sjuukt ont i magen för ovanlighetens skull.. 
Och vid 2 skjutsade han och hans mamma hem mig då han övningskörde, stoolt flickvän som överlevde! 

När jag kom hem va jag barnvakt åt mina bröder, men låg mest i sängen och halvsov tills mamma kom hem vid 6. Vi åt middag, och sen la jag mig i sängen igen. Svarade på ask frågor, skrev med folk på kik osv. 

Nu ska jag sova! Börjar kvart i nio imorgon med teckenspråk.

Godnatt ❤

True shit




Mitt hjärta



Idag är det exakt 192 dagar sedan min ängel flög med sina vingar upp till himlen. I 192 dagar har jag klarat mig utan dig, ditt skratt och våra långa telefonsamtal. 

Men frågan är hur jag ska klara en framtid utan dig? Vad hände med våra utomlandsresor när vi fyller 18? Om att plugga och jobba utomlands efter gymnasiet? Allt det där är över, och kommer föralltid bara vara en dröm nu. 

Du var verkligen en äkta vän, och fattas något enormt här nere. Förut kunde jag känna av dig, med sedan jag träffade c, så känner jag dig inte mer. Du kanske kände att jag blev lycklig, och att du var klar. Men jag vet att du är min alldeles egna stjärna på himlen, och du kommer alltid att ha den där oersättliga platsen i mitt hjärta som bara du har. Jag älskar dig mitt hjärta, och jag hoppas fortfarande att du en dag ska komma tillbaka ❤

Lördag



Hejsan! 
Nu sitter jag och min pojke i hans rum och tittar på körslaget, idag har de inte hänt något speciellt och lär inte göra det imorgon heller, haa en bra kväll! ❤

Lördag


Hej, nu ligger jag i sängen med min älskling och myser. Vi vaknade vid 11 och så åt vi frukost o sånt. Vet inte vad vi ska göra resten av dagen, förmodligen ligga här tror jag. Ha en bra dag! ❤

Freedag!



Hej!
Lång & seg skoldag idag, samhäll, natur och pedagogik. Hade redovisning idag också om trots och sex, gick väl helt okej! Slutade vid 4 o då gick jag till mormor & morfar o hjälpte dom med en sak sen hämtade mamma mig, vi köpte godis och sen donken till middag. Nu ligger jag i min säng & väntar på att min älskling ska komma hit och ta hand om mig ikväll, underbar ❤ 

Torsdag


Hej,
Hade tre lektioner i skolan idag, matte, special pedagogik och vanlig pedagogik. Sen slutade jag vid två då svenskan va inställd! Satte mig utanför skolan och väntade på mamma och så kom älskling o gjorde mig sällskap, sen kom även oskar & johannes och pratade en stund och sen hämtade mamma mig och vi åkte till öb, ica, elgiganten och sen till djuraffären. Köpte en ny laddare till mobilen (!!) och en borste till bambi, tjohoo! När jag kom hem va mormor & morfar här, men dom åkte nästan direkt och jag fixade i min garderob och vek alla kläder osv, så nu äre fint!! 
Nu är mina bröder & thomas på träning så bara jag o mamma hemma o nu ska vi äta, puss!

Torsdag



Godmorgon! 
Dagen igår kunde inte ha blivit värre, men jag överlevde! Spelade piano och sen hämtade mamma mig. Somnade rätt tidigt och nu ska jag snart till bussen. Ha en bra dag! ❤

~ Miracles are hard to understand ~




-


Vila i frid vännen, vi kommer alltid att älska dig ❤

Onsdag



Godmorgon ❤
Nu sitter jag och äter frukost, och om ungefär en timme går bussen. Har bara två lektioner idag, idrott & matte. Fast på idrotten ska vi till friskis & svettis och göra nåt. Men nu ska jag äta klart & sen klä på mig, ha en bra dag! 

Godnatt

Hej, nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har sovmorgon imorgon, wiie! Sen väntar 2 lektioner, aas skönt! Men nu ska jag vila ögonen lite och bara tänka tills jag somnar. 
Såhär ser mitt "nattduksbord"(eller vad det heter..?) ut just nu, nässpray, värktabletter och näsdukar. JAG SKA BLI FRISK! Godnatt!



You fall, break, get up and smile like nothing ever happend at all




Quotes






10 september


Hej! 
Idag började dagen med teckenspråk, sedan pedagogik och sen på lunchen fick jag äntligen krama min prins! Efter lunch hade vi naturkunskap och svenska och sen gjorde älskling mig sällskap tills mamma hämtade mig. Vi köpte lite saker på coop och åkte hem, nu väntar jag på mat och sen ska jag nog ut och gå, ha en trevlig kväll sötisar! ❤

9 sept.



Godkväll eller nåt. 
Slutade tjugo över 2 och då va mormor gullig och skjutsade hem mig. Satte ut bambi i hagen och la mig och sov i nån timme. Sen åt jag middag o la mig i sängen. Bra att bli sjuk nu när du äntligen blivit frisk sofie! 
Nu ska jag göra en kopp te, titta på film, hålla fingrarna i kors och be till gud, allah, budda o alla andra gudar så att jag är frisk imorgon, godnatt ❤


Måndag


Godmorgon! 
Såhär känner jag mig idag, dunderförskyld och trött. Tur att jag slutar 14:20 idag! Nu måste jag snart gå ut till bussen, ha en bra dag! ❤

Dont know what hit me, but i'll be all right




-



Uppdaterade nyss blogg.se appen och hjälp va snygg den blev!! Äääntligen, massa nytt också! 

Igår träffade jag sanna vid 6, åt sallad och sen tittade vi på "hur många kramar finns det i världen" på bio, sen skjutsade dom hem mig, jag tittade på tv och sen kom christoffer. Vi la oss vid 1 och vaknade vid 10 idag. Åt frukost o mötte sanna. Vi gick ner på torget, sola och åt glass!
Thomas & hampus hämtade mig vid 1, och hemma så lyckades jag äntligen(!!) klippa bambis klor och sen städade jag även hans bur, städade mitt rum och så övningskörde jag med thomas för en timme sen. Sen duschade jag o nu ligger jag i sängen o smsar! 

Sep. 07, 2013

Hej, helt okej skoldag igår. Åkte hem vid 2 och sen kom min älskling hit senare på kvällen. Idag har vi inte gjort så mycket, tittat på en film och sen hämtade hans föräldrar och bror honom vid tre. Sen dess har jag bara legat i sängen och segat men nu ska jag ta mig in i badrummet och duscha för att sen möta upp sanna för middag och bio, jätte mysigt!


-

Tankarna snurrar så jag tänkte sova innan jag blir galen, puss på er!


Sep. 05, 2013

Hej, oootroligt seg dag. Med matte, pedagogik och svenska. Efter skolan blev jag överraskad av älskling som va ledig idag, sen hämtade mamma mig och vi åkte hem. Nu väntar jag på mat o sen ska jag plugga..


~ I just dont belong here, i hope you understand ~


Sep. 04, 2013

Hej,
Sov ju hos mormor & morfar tills idag och igår kväll träffade jag christoffer ett tag, sen åt jag och mormor och tittade på idol. Imorse tog jag prover på sjukhuset, sen gick jag i skolan dock AAAS trött.. Efter skolan gick jag hem till christoffer och sen gick han med mig till musikskolan. Sen tog jag bussen hem och övningskörde (!!) hem med mamma


because you are my heaven


Tisdag

Började dagen med teckenspråk, sen pedagogik och sen naturkunskap. Slutade vid 2 och då gick jag till mormor och nu sitter vi på balkongen och fikar!


Precis exakt såhär känner jag mig nu!


~


Grattis på födelsedagen morfar!

Du är verkligen världens bästa morfar i hela världen, önskar alla hade en morfar som du! Jag älskar dig tusen gånger om morfar, världens bästa det är du!


Sep. 01, 2013

Hej, har helt glömt bort bloggen den här helgen! Men i fredags sov min älskling här och i lördags hade vi lovat min bror att titta på hans match i lillkyrka. Så vid 9 åkte vi dit och va där hela dagen, sen kom vi hem och då åkte min familj till min kusin som flyttat hemifrån så jag och christoffer lagade mat och sen åkte han.

På kvällen åkte jag, mamma, elias & pontus tillbaka till lillkyrka eftersom det va "trögds dagen" träffade izabelle och va med henne hela kvällen, och så träffade vi nellie och hennes pojkvän!
Idag mötte jag upp sanna och viktor i idrottshuset vid 11 och tittade på min pojkes match. Efter det så cyklade han o jag till min mormor & morfar och fikade med några släktingar eftersom morfar fyller år!

Kom hem för en stund sen och har även hunnit med att övningsköra med thomas, gaaaaaash va läskigt det va!


RSS 2.0