Torsdag

Hej, idag vaknade jag bredvid min älskling vid 11. Åt frukost, duschade och sånt och vid ett skjutsade pappa oss till farmor där vi fick världens godaste fisk till lunch. Sen hade hon bakat chokladbollar till mig som hon lovade igår, så vi fikade och sen vid 6 gick jag och christoffer ner till centrum och tittade i affärer eftersom det va tjejkväll, stackars pojkvän som fick gå runt där efter mig och letat efter andra killar för att inte känna sig för ensam haha. 
Sen köpte vi sallad och godis och gick hemåt. Nu sitter vi i soffan framför blacklist och myser! Mina fötter värker sjuuukt mycket! 
Imorgon blir det hemfärd på eftermiddagen, ha en bra kväll puss!




Luch hos farmor




Massage!

Hejhej, 
Lotta & björn kom hit och hämtade oss vid 2, då åkte vi hem till dom och fikade och lekte med elsa haha. 
Lite senare så hämtade andreas oss med lastbilen, baaallt!!
Vi åkte och lämnade lastbilen på lugnet, och sen hämtade vi pappas bil på jobbet. Vi åt pizza och sen hem till farmor en stund innan han skjutsade hem oss. Nu ligger vi i soffan och tittar på greys. Hoppas ni har haft en bra dag! 




Onsdag

Hej och förlåt för den kassa uppdateringen, men jag har som sagt inget internet så jag snor lite från min pojkvän. 
Igår körde pappa ner oss till centrum vid 12, gick runt och hittade några saker. Sen vid 3 hämtade han oss, och sen vid ungefär 4 kom christoffers pappa och hämtade oss eftersom han är på något jobb här uppe. Vi åkte iallafall med honom till centrum igen och köpte en telefon till christoffer, 5s såklart! Sen åkte vi till hans hotell och senare vid 7 så bowlade vi. Gissa vem som vann? Hihi
När vi hade bowlat klart så var han jätte snäll och körde oss till ica där vi köpte lite gott. Sen gick vi hem, åt godis och "osthjärtan" framför geordie shore. 
Vid 11 kom pappa och då gick vi och la oss nästan direkt. 

Idag kommer lotta och björn och hämtar oss vid två, eftersom vi ska dit och fika! Och senare ikväll kommer min saknade storebror hit! Ska bli jätte kul att äntligen få träffa honom igen!!
Nuu blev det här ett jätte långt inlägg, ha en bra dag sötisar! ❤️
Snabb bild i soffan, bjuuuder

Min pojkvän har köpt en iphone 5s




Måndag

Heej! 
Nu sitter jag och pojkvännen i pappas soffa och tittar på tv. Morfar skjutsade oss till sala där vi tog tåget klockan 9. Vi kom fram till falun vid halv elva och då gick vi till farmor där vi fick lunch! 

Sedan gick vi till hemköp och köpte bullar tills ingemar kom och fikade med oss. Sen skjutsade han oss till bowlinghallen där vi hämtade nycklar och sen körde han hem oss till pappa. 



Söndag

Hej! 
Nu ligger jag i sängen hos mormor & morfar. Träffade sanna i ett par timmar och pratade/åt på max. Sen hämtade morfar mig och sen kom christoffer hit en stund. Elias o emilia ska också sova här inatt, myyyspyyys!

Ska dock upp strax innan halv 7 imorgon.. Tåget går 9 och vi ska åka innan 8... Såå godnatt!
Mitt internet är dessvärre slut, så får se om min pojkvän är snäll och laddar ner blogg.se appen haha ;)
Söt bror jag har


Söndag

Hej på er, jag vet att jag inte har bloggat på ett par dagar. Men jag har haft mycket att tänka på. 
I fredags sov christoffer hos mig, vi åt pizza och va båda urtrötta så vi somnade jätte tidigt. Igår låg vi bara i sängen hela dagen. Enda gången vi gick upp var för att äta frukost. När han sen åkte hem så la jag mig i sängen igen. 
Idag vaknade jag tydligen tjugo över 8, haha glömde bort att det va vintertid nu. 
Låg kvar i sängen tills 10, hämtade frukost och la mig i sängen igen haha. Idag ska jag bara tvätta och packa hela dagen. Vid 3 ska jag dock träffa sanna och sedan äta max tillsammans med henne. Men nu ska jag hänga tvätt.. Bläää



Hur överlever man?

Hur överlever man att ens bästa vän väljer att ta sitt eget liv? Hur klarar man sig? Hur tar man sig vidare? Hur lär man sig att leva med det? Vem gör ens det? Kommer det någonsin att kännas bra? Kommer jag någonsin sluta sakna henne? 

Jag vet inte vad jag ska göra, dagarna flyger förbi och det har snart gått ett helt år. Det har snart gått ett helt år av saknad, sorg och ångest. Varför? Varför just du? Och varför just nu? Hur kunde du lämna mig? Hur kunde du vara så egoistisk och bara ta ditt liv? Du kunde ha försökt, kämpat iallafall några timmar till. Då hade jag kunnat hjälpa och försöka förstå. Du kunde väl ha sagt något? Du kunde väl ha berättat vad som var så pass fel så att du faktiskt valde att ta ditt eget liv. 

Nej lisa, jag kommer aldrig förlåta dig. För jag kommer leva resten av mitt liv och ha ångest för att vi inte pratade. Skuld för att jag inte orkade prata just då. Och jag kommer sakna dig hela mitt liv. Jag tror aldrig jag kommer kunna acceptera att du är borta, för du är inte borta. Du lever inom mig, där du dansar som en flodhäst och sjunger som en ängel. 

Snälla, snälla, snälla kom tillbaka. Bara ett tag, så jag får krama dig och säga hur tacksam och glad jag är för allt du gjort. Och säga hur mycket jag älskar dig. Varje dag. Varje timme och varje sekund.

Älskade underbara syster, du är allt. Jag älskar dig över allt och annat, och jag längtar tills den dagen vi ses igen. För jag vet att vi kommer att göra det.




Torsdag

Hej har helt glömt bort bloggen då jag inte haft något internet på mobilen, hihi.. 
Igår va det iallafall skola, och efter skolan gick jag till min psykolog och va där i över en timme vilket resulterade i att jag glömde min piano tid. Ooops.. Fick iaf skjuts av morfar hem till dom. Hjälpte dom med datorn o sen åt vi middag, sanna kom vid 7 och vid 8 åkte vi till idrottshuset där vi mötte upp ida, erik & viktor. 
Efter matchen så väntade jag tills min älskling hade duschat klart och sen gick vi hem till honom. Somnade runt 12, men vaknade hela tiden hela natten för jag hade så ont i magen. 
Idag ringde klockan 8, men låg kvar hur länge som helst och myste i sängen. Sen skjutsade han mig till skolan när jag började. Va med på 2 lektioner och på lunchen skjutsade mormor o morfar hem mig. Nu ska jag försöka äta nåt och sen lägga mig tror jag. Ååh har inte tid att bli sjuk nu..



Tisdag

Hej bloggisen! 
Den här dagen har varit otroligt seg, bussen va dessutom sen. Hade teckenspråk med en liten redovisning, aaah så läskigt det va! Sen pedagogik där vi tittade på nån dokumentär. På lunchen fick jag äntligen pussa på min älskling och sen hade vi naturkunskap innan vi slutade vid 2. Då hämtade mamma mig och så va jag på hennes jobb tills hon slutade, då handlade vi middag på coop och sen åkte vi hem. Och nyss bokade mamma biljetterna till falun, aaah va jag längtar!! Att få vakna och somna bredvid min älskling varje dag i nästan en vecka känns underbart!!

Fick "nyheter" eller vad man ska säga, vet dock inte om det är bra eller dåliga nyheter. Men det kändes skönt iallafall. Nu ska jag ta bort sminket och så, godnatt!
Hittade en fin hatt idag! Min mamma tyckte jag skulle köpa den men jag var inte helt övertygad..



Jag saknar dig


fan så jag saknar dig.

-







Plugga suger





Du ger mig lycka


Att veta exakt hur man vill att en person ska vara, att liksom ha idealbilden för en kille. Hoppas och tro på att den drömmen någon dag ska bli sann. 

Han hittade mig, mina drömmars prins. Den enda som jag vet kan göra mig lycklig. Han. Christoffer. Min kärlek.
Du är mitt allt, du gör så att jag orkar kämpa. Utan ditt stöd hade jag gett upp. Jag älskar dig till månen & tillbaka mitt hjärta. Du är allt jag nånsin önskat.

~




Monday

Hej, lyckades missa bussen idag så min underbara morfar skjutsade mig till skolan. Hade tre lektioner idag, täckenspråk och sen spec- och vanlig pedagogik. Slutade vid 2 och då gick jag till nordea & fixade en ny kod till mitt kort som jag helt plötsligt lyckats totalt glömma bort.  
Sedan tränade vi en halvtimme, men min mage gjorde så grymt ont så jag orkade inte. Gick till coop, mötte pojkvännen i väntan på mamma å sen åkte vi runt på massa ställen. Kom nyss hem och fryser IHJÄL. Uuuusch så kallt det är. Buhu.. Nu ska jag plugga!



Söndag

Min älskling vann sin match så det belönades med pussar, efter det så hämtade mamma mig och när vi kom hem så tittade vi på solsidan. 

Nu ska jag strax sova, längtar inte tills skolan imorgon.. Åh vill inte..


Söndag

Efter en hemsk och händelserik natt igår så mår jag lite bättre, tur att jag har min bästa vän och min pojkvän som stöttar mig.

Idag vaknade jag av ett sms vid 11, låg dock kvar i sängen död som en fisk tills 12. Sen åt jag frukost och nu la jag mig i sängen igen. Vid 3 ska jag försöka träffa sanna och kramas, och tacka för att jag får ha henne i mitt liv. Sen vid 5 så ska jag försöka ta mig ner till idrottshuset och se min älsklings match tillsammans med sanna.  

Nu ska jag vila en stund innan jag hoppar in i duschen, ha en bra söndag finisar!



~



Bra kväll!


Godmorgon!
Hade en trevlig kväll igår med fina vänner. Vaknade upp bredvid min älskling för ungefär en timme sedan, fast vi har legat kvar i sängen sen dess och bara njutit av sovmorgon haha. Snart kommer mamma och hämtar mig och då vet jag inte vad jag ska hitta på. 

Fre


Godmorgoooon!
För er som inte visste de så är det fredag idag!! Hihi, grymt taggad tills kvällen!!
Har iaf samhäll nu och vi har ett grupparbete om spaniens statsskick. Inte så kul.. Slutar 3 idag å då ska jag hem o duscha o sen gå till sanna! Ha en bra dag, pussss!! ♡

Min stora kärlek


Du är mitt allt ♡

Hejdå


Bjussar på den där•
Hejdär, legat på golvet och pratat med sanna i telefon de senaste två timmarna av mitt liv. Sjukt att jag är med henne 8 timmar om dagen i sträck, men ändå har så mycket att prata om på kvällen?! 

Nu ska jag iallafall sova, imorgon blir det skola såklaaaart. Får dock sluta tre pg av en föreläsning! Och sen på kvällen ska jag till sanna för festligheter, tror imorgon kommer bli gryyym! 
Puss på er! 

Torsdag

Hejsan.
Började dagen med en tripp till sjukhuset för att ta prover. Sedan till skolan där jag fick jordens mensvärk, kunde inte stå upp tillslut. Sista lektionen tittade vi på troja så det va skönt! När vi slutade gick älskling med mig till coop och så hämtade mamma mig. Nu har jag precis ätit middag och ska strax typ lägga mig, har så sjukt ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen.



Onsdag kväll

Godkväääll!
Kom precis hem till mormor och morfar och ska strax sova. Vid 7 kom sanna hit och vid 8 fick vi skjuts till idrottshuset, mötte upp viktor och så tittade vi på min pojkes match. Efter matchen fick jag en svettispuss och sen kom morfar och vi skjutsade hem sanna. 
Nu ska jag snart sova då jag ska till sjukhuset imorgon, bläää... 




Onsdag


Hejsan! 
Idag har jag haft samhäll, idrott & matte. På idrotten va vi på friskis och hade et gympa pass eller vad man ska säga. Sjuukt jobbigt då jag både har ont i halsen och huvudet och jag känner att jag kommer få en grym träningsvärk imorgon haha. Efter skolan väntade jag och christoffer med sanna tills halv 3 då hennes buss gick, sen gick vi hem till honom och sen följde han med mig till musikskolan och jag spelade. Vid 4 hämtade morfar mig och har bara suttit och pratat med mormor och morfar sen dess. Ikväll ska jag och sanna titta på min älsklings match! Ha en bra kväll!



~


Ligger i sängen och tittar på film och äter "osthjärtan" hihi as gott! 
Ska strax sova, imorgon blir det musikskolan efter skolan! Godnatt!

Han ~

- han som kan titta på dig hur länge som helst utan att tröttna.
- han som alltid ler när han möter din blick.
- han som får dig att skratta.
- han som säger hur mycket han älskar dig.
- han som kramar dig på det där sättet som bara han kan.
- han som får dig att känna dig trygg.
- han som får dig att känna dig vacker.
- han som kysser dig på pannan.
- han som tar din hand ibland folk.
- han som inte skäms över dig.
- han som hoppar en träning för att få vara med dig.
- han som mer än gärna har en hemmakväll tillsammans med dig.
- han som inte hela tiden vill ha sex.
- han som säger att du duger.
- han som tycker att du är vacker, även fast du är nyvaken med ruffsigt hår, dreggel i mungiporna och är helt osminkad.
- han som får dig att undra vart han varit hela ditt liv.
- han som gör dig hel.
- han som skriver långa texter om hur mycket du betyder för honom.
- han som leker med ditt hår tills du somnar.
- han som väcker dig med ett "godmorgon älskling" och kysser din panna.
- han som alltid rör dig/ håller om dig när han är i närheten men inte taffsar.
- han som är sjukt bra i sängen



Tisdag




Heej, 
Sitter i klassrummet och har naturkunskap. Hur kul som helst! 
Slutar fyra och då ska jag äntligen få träffa min älskling! 
Men nu måste jag jobba, puss!

-


Ligger i sängen, äter chokladboll & tittar på film. Sorglig film dessutom så tårarna sprutar.. Haha. Men nu ska jag fortsätta titta och sen försöka hålla mig vaken tills älsklings träning är slut och kanske prata med honom en stund. Godnatt!

Känslan av att få vara kär & lycklig på samma gång


 

Du är min lycka




Kväller



Var med sanna en stund efter skolan, och sen gick jag till mamma och sen åkte vi till ica och köpte middag och så. Kom hem vid 4 och då lagade vi mat och åt. Nu har jag precis städat mitt rum, slängt ur lakanen och håller på att tvätta. Skööönt med nya lakan!! När tvätten är klar och upphängd tänker jag lägga mig med ansiktsmask, hårinpackning och bubblor i badkaret. Hur mysigt låter inte det? 

Monday morning


Halloj! 
Sitter i skolan med mina "sociala" vänner. Har iallafall haft teckenspråk och specialpedagogik innan lunch, nu ska vi snart ha pedagogik och sedan slutar vi 14:20. Skön måndag! Vi hörs sen, pussssssss!

Du är det finaste jag har


• att bara få vara din är helt underbart
• att få vakna bredvid dig är perfekt
• att få kyssa dina läppar får mig att tappa fotfästet
• att bara få röra dig, är underbart


Söndag


Igår fick jag skjuts av mamma hem till sanna runt 4. Vi tittade på tv, pratade & lekte med alla hundar haha. Sen gick vi med hundarna till nathalie och sedan mot donken. Träffade på robin och coffe och så satt vi där tills christoffer kom. Vi gick hem till sanna och vid 8 kom rasmus! Vi tittade på körslaget och pratade tills rasmus åkte hem igen, sen vid 11 gick jag och christoffer hemåt. 

Idag vaknade vi vid elva, åt frukost o så. Och sen kom mormor, morfar & emilia och hämtade oss vid 1 och körde oss till mig. Jag duschade, åt o sen åkte vi till uppsala och tittade på elias innebandy match. sen åt vi donken och åkte hem. 

Christoffer åkte för en stund sen och jag slängde precis in en tvätt och ska nu äta glass! Hoppas ni haft en skön helg! ♡



Lördag



Älskling kom hit igår runt 5/6. Jag duschade och sen tittade vi på idol vid 8 och fotbollen i pauserna. Hihi ♡

Vi somnade vid elva/tolv i soffan båda två tror jag. Sen gick vi upp och la oss. Vaknade idag vid halv 10, gick upp vid 10 och åt frukost och så och han åkte vid 11 tror jag, eftersom han har match idag.

Jag la mig i sängen när han åkte och har legat här sen dess.. Är grymt uttråkad så jag tror jag ska träffa sanna en stund haha. 

Fredaaaag

Hejdär!
Som säkert ingen missat så är det F R E D A G (!!!) idag. Vilket för mig betydde först prov i mänskliga rättigheter & privatekonomi, sedan pedagogik och nu sist naturkunskap.

Ikväll ska min älskling sova hos mig då jag är helt själv hela kvällen, vet dock inte vad vi ska hitta på. Myyyysa hela kvällen!! Men nu måste jag nog lyssna lite, ooops



Obeskrivligt lycklig med dig




Torsdag



Hej!
Jag ligger i min säng med en glass & pluggar privatekonomi & mänskliga rättigheter. Hur kul?! Inte alls.

Har iallafall varit en ganska bra dag, ett prov som kändes ganska okej trots att jag glömde plugga.. Hehe..
Nu ska jag fortsätta plugga, ha en bra kväll!



Onsdag



Hej, 
Idag vaknade jag på helt fel sida. Ville bara dra täcket över huvudet och aldrig stiga upp ur sängen. Men tillslut gick jag upp, duschade, klädde på mig o allt de där. Tog bussen till skolan och träffade älskisen på lunchen som vanligt. 
Fick sluta 1 och då väntade jag o christoffer med sanna på ella, niklas & alexander. Fick se sötisen på nära håll också, iiiih så söt!! 
Sen gick jag o christoffer hem till honom en snabbis och sen till fh. Va där i en timme och sen gick jag till musikskolan o spelade. Thomas hämtade mig, vi köpte mjöl o bröd och sen åkte vi hem o lagade middag. 
Har bara spelat piano och pratat med sanna sen jag kom hem. Nu ska jag plugga då jag har prov imorgon..
Godnatt ❤️

Jag önskar bara att tiden räckte till.


men den kommer aldrig att räcka~
det kommer alltid vara så här ~
jag kommer alltid känna mig bortvald ~

"sometimes i think to much and put myself in a bad mood"

Ibland vill jag bara låsa in mig själv i ett rum och skrika. Fast ingen ska höra mig, absolut ingen.
Jag vill så mycket, men klarar så lite. Jag vill rädda världen, bli ihågkommen som en stark och vacker person. Hon som liksom gjorde skilland helt själv. Det är min dröm, som jag en dag ska uppfylla. Men när den dagen kommer så måste jag först ha lärt mig att vara stark.
 
Jag vill bort härifrån, försvinna och börja om på nytt. Liksom bli en ny person. Där ingen vet om Anders, där ingen vet om mitt förflutna. Och där ingen dömer mig. Jag vill skrika, allt vad jag har tills mitt ansikte blir helt blått och tills jag tappar andan och svimmar. Jag vill ha någon där, en trygghet som aldrig släpper min hand. Och som aldrig lämnar min sida hur jobbig jag än må vara.
 
Jag vill träffa någon som kan rädda mig ur den här skiten, någon som fullbordar mig. Någon som varit med om samma sak som jag. Någon som förstår vad det är jag går igenom, och någon som förstår mina tankar och funderingar. Hitills har jag inte träffat denna "någon". Denna "någon" verkar tyvärr inte existera. 
 
Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till? Ibland önskar jag att någon bara höll om mig, och bara kramade mig. Och aldrig någonsin släpper taget. Jag önskar att någon ser mig i ögonen och säger " jag vet att du inte är okej". Men ingen fattar. Ingen människa fattar, jag är inte okej. Inte inuti, inuti är jag så jävla trasig så att de vuxna i min omgivning skulle bli helt förstörda. JAG är förstörd. På alla linjer, nivåer och grader som finns.
 
Mitt självförtroende är längre än botten, jag vet inte vad tillit är eller ens vad orden "lita på" betyder. Ordet älska har tappat sin innebörd, och ordet tyst är det som ekar i mitt huvud från dag till natt. Hur får jag bort det? Hur försvinner han från mina tankar och från min kropp? Hur blir jag av med hans äckliga händer?
 
Vad i helvete ska jag göra? Kan inte prata med mamma & pappa, de skulle aldrig förstå. Kan inte prata med syskon, de bryr sig inte ens. Kan inte prata med vänner, för de vet inte hur det känns.
 
Ingen vet, ingen fattar. Och det gör mig så oerhört frustrerad, jag orkar inte bära på det här så mycket längre till. Jag måste få ur mig det, jag måste få någon att förstå innan det äter upp mig inifrån. Jag måste få någon att förstå innan det knäcker mig. Totalt.

Min 10-åring



Idag är det exakt 10 år sen du kom till världen, och även fast det har gått så pass lång tid kommer jag ihåg när du föddes och när du kom hem.

Jag och Elias älskade dig redan innan vi hade träffat dig, du va ju våran lillebror som vi längtat efter så länge! 

Du är en väldigt tyst, blyg och tillbakadragen person och det har därför alltid varit så himla svårt att komma innanför din bubbla. Det är först nu det här året som du har börjat säga ifrån.

Och även fast du tycker jag oftast är skitjobbig så vet jag ju att du älskar mig innerst inne iallafall, du saknar mig ju trots allt när jag har varit borta. 

Nu är du 10 år, och jag är så stolt över dig! Du har gått igenom mycket som en 10 åring inte ska behöva gå igenom, och jag blev så arg när jag fick reda på det som hände i skolan. Ingen ska få göra dig illa sötnos.

Hursomhelst så hoppas jag du blev nöjd med presenterna och att du blev glad nu när du äntligen fick din egna mobil! Ha en bra kväll mitt hjärta, jag älskar dig 

Så jag




Jag har funnit min prins




Tråkis

Alltså jag d-ö-r vad tråkigt det är att ligga hemma en hel dag och vara sjuk.. Finns inget att göra och inget bra att titta på på tvn. Tur att christoffer har underhållt mig hela dagen på sms haha. 

Nu börjar iallafall min familj komma hem från jobb och skolan. Då är det iallafall inte lika tyst längre haha. Nu ska jag titta på en film! 

Måndag



Helluu, 
Ligger hemma sjuk i min säng.. Jag har inte tid med det :(.. Är iaf jätte hes, har ont i halsen, magen och huvudet och det suger. Tror mamma och jag har smittat varandra för hon är också hemma. Haha nej nu ska jag försöka äta något, hoppas ni andra har en bra dag!

Du har haft din chans, jag var din ett tag.




Födelsedagskalas!

Hej, nu är några släktingar här och fikar. Pontus fyller år på tisdag så han får paket och så idag. 





Du har fått mig att inse vad kärlek är


Du är min lycka, aldrig någonsin varit så lycklig och kär som jag är nu.
Du är min kärlek, han som jag hela tiden väntat på. Du gör mitt liv älskling!
Tack för att du finns, och tack för att du räddade mig. Min helt egna prins❤️

Fulbild



Hej, 
Var som sagt på bio igår med sanna, christoffer, anna & marcus. Filmen var hur kul som helst och efter filmen gick jag och min prins hem till honom. Vi låg och pratade hela natten, så himla mysigt! 

Och vaknade idag av ett: "godmorgon min älskling". Dagen kan inte börja bättre!! Vi låg kvar och bara njöt av att det va söndag och sen gick vi upp och åt frukost och sen kom morfar och hämtade mig. Kom nyss hem och ska fixa lite innan vi får gäster då pontus ska firas! Ha en bra söndag mina vänner❤️

Darling, you dont destory people you love.




Lördag

Hej däär!
Helt glömt bort bloggen idag. Åkte hem till min älskling igår, gav honom present och sen spelade vi gta och jag fick köra en rosa bil, hihihi bästa pojkvännen evveeeer?! Sen tittade vi på idol och sen myste vi bara och pratade med hans underbara föräldrar resten av kvällen. Idag sov vi ända tills 12, och då åt vi frukost och sen hämtade mamma mig vid halv 2 och då gjorde vi lite ärenden och sen åkte vi hem. 

Har städat mitt rum och fixat lite och mest tagit det lugnt och vid 9 ska jag på bio med mina härliga vänner! Dock så spöregnar det just nu så får hoppas att det slutar tills dess. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra lördag! 



Fredag



Hej! 
Vanlig och rätt så seg dag i skolan idag, va ute och tog "höstbilder" på pedagogiken och slutade 15:15. Sköönt! 
Skjutsade hem sanna och sen köpte mamma och jag chopchop och pizza till pontus "kalas" ikväll. 
Min älskling fyller även år ikväll så jag ska nog hem till honom ikväll och goooosa! Nu ska jag äta & duscha, ha en bra fredaaaag!

Mystorsdag



Hejdääär!
Hade nyss en liten mys-plock middag med min familj, ingen orkade laga mat så vi åt det vi hade hemma. Typ rostbiff och potatissallad och yoghurt osv. Sen tände vi ljus och lyssnade på indianmusik, suuuper mysigt! 

Nu är jag så sjukt trött så nu ska jag vänta på att min gose ska träna klart innan jag äntligen får sova! Godnatt❤️

-




Mina tårar svämmar över!!

Åh herregud!!
Titta vilket underbart, fint och gulligt meddelande jag fick! Blir helt tårögd och lycklig!! Kärlek till dig elissa!!




Torsdag



Halloj! 
Har väl kanske inte varit den bästa dagen, men jag överlevde trots tårar & lite jobbiga stunder. Höll föredrag om sexuella övergrepp och slutade vid kvart i 4. Mamma hämtade mig och vi handlade. Sen fixade jag även en present till min prins som fyller år imorgon! Hoppas han blir glad bara haha. Nu ska jag byta om till mysis och sen plugga, puss! 



Onsdag



Hejsan! 
Min morgon började sämst. Strömmen gick när jag stod i duschen så jag va tvungen att springa ut i garaget med bara handduk och schampo i håret. Sen va det jätte kallt ute och väl i skolan fick jag f på ett prov.. Haha inte världens bästa dag kanske.

På idrotten gick jag & sanna till åsen, tog kort och gick tillbaka. Sen kom anna & linda in i omklädningsrummet. Vi åt lunch med frida & josefin och va med våra friends från ettan på rasten.

Sen vid 13:25 hade vi skolfoto, uuusch!!! Blev inte alls nöjd med mitt foto då jag tycker att jag såg ut som en uppstoppad korv på alla bilder.. 

Efter det slutade vi iaf och då tränade jag och sanna i en halvtimme innan det va dags att springa till musikskolan vid 3. Ska börja lära mig skinny love!! Så sjuuukt fin låt!

Nu ska jag öva på den o plugga, puss!

Vissa sår syns inte på utsidan, men känns på insidan•




Idrott





#minavännervillintevaramedpåbild

Pluggkväll


Godkväll!
Då de flesta i min familj var borta på olika saker ikväll så var de bara jag och lillen hemma, så jag passade på att plugga och gjorde klart mitt föredrag tills på torsdag och det känns sjukt skönt faktiskt! 

Nu ska jag strax gosa ner mig i sängen med en kopp te och plugga lite pedagogik i väntan på att min älskling ska träna klart!

Godnatt! 

Tisdag

Hejhej! 
Va i skolan som vanligt idag. Hade teckenspråk, natur, pedagogik & sen fick vi gå hem på svenskan. Då gick jag till mamma och väntade tills hon slutade och då åkte vi till ica. 


Ikväll ska jag plugga hela kvällen och bara ta det lugnt eftersom jag är ensam hemma hela kvällen. 

RSS 2.0