IM BACK

Hej på er!
 
Tänkte försöka börja blogga igen nu lite smått, har fått massa "klagomål" på att jag inte bloggar längre så jag ska försöka börja igen när jag har tid! 
Den här helgen har det inte hänt speciellt mycket. I fredags hade jag studiedag så jag var hemma med mina bröder för att dom också hadet det. Vi storstädade faktiskt hela huset!
På kvällen fick jag skjuts in till johan, vi satt och pratade med stefan i flera timmar kändes det som och sen åkte vi till ungdomenshus och träffade rasmus, anton, rasmus, linnea, jonas & emelie. Vi gjorde inte speciellt mycket, mest pratade och kastade/sköt bollar på varandra. Kuul.. sen åkte jag & johan hem, vi myste ner oss framför en film men somnade rätt snabbt, hah!
 
På lördagen åkte vi hem till mig, men sen till ica för att köpa godis. Blev ännu en myskväll med godis och filmer! 
Idag gick ringde klockan halv 8, jag duschade och sen åt vi frukost och fixade oss. Sen kom mormor & morfar, och sen åkte jag, johan, mamma, mormor & morfar till örsundsbro på mickelsmäss!
Köpte en plånbok, två skal, en väska & strumpbyxor, haha! 
 
Johan träffade kompisar och jag såg min sötis elin! ♥
Vid 1 åkte vi hem, fikade med chokladbollar som mormor hade köpt och sen åkte dom. Johan och jag la oss och kollade på en film, och jag tror vi båda somnade men johan sov iaf i 45 minuter haha snutte!
 
Han åkte hem vid 4/halv 5 tror jag, då slängde jag in en maskin tvätt och sen återställde jag mobilen i hopp om att hörtalarna skulle börja fungera och det gjorde dom! LYCKA! 
Nu ska jag hänga upp kläderna och sen kolla på x-factor!
 
Oj vad intressant mitt liv blev helt plötsligt, eller inte..
Imorgon är det skolfoto med min kära klass!
Hoppas alla kommer, vore ju lite awkward om bara jag, elin och sanna dök upp.. HAHAHA
 
Nej nu ska jag fortsätta lägga in alla hundra nummer, puss!
 
ska fixa designen inom kort, i promise!

Torsdag

Hej!
Ligger hemma i soffan med en rejäl förkylning.. Har inte gjort speciellt mycket, mest tittat på tv och ätit glass för jag har så ont i halsen.. Gud va jag är dålig på att blogga, funderar på att ta bort bloggen helt faktiskt


RSS 2.0