Påskloov

Vet jag lovade att börja blogga, men jag tänker inte på de längre haha.. Menmen
Äntligen påsklov!! I torsdags tog jag och sanna bussen till uppsala, när vi hade slutat. Gick runt där, hittade lite saker och drog hem vid ungefär 6. Sen snabbt hem till henne och hämta grejer och sen sov vi hos mig. Vi båda va jätte trötta så vi somnade innan tolv, haha kul sällskap! I fredags vaknade vi runt tio, åt frukost och pratade lite och sen åkte sanna hem. Jag städade bambis bur och lite på mitt rum. Mot kvällen duschade jag och fixade mig och sen drog jag in till stan och mötte upp sanna för att sedan gå vidare mot anton. Kvällen började as bra men slutade i kaos. En del tårar fälldes men det löste sig sedan. Vid 2/3 fick sanna, jag och johan skjuts hem av niklas. Aah somnade hos johan vid typ 4 och vaknade vid halv elva idag, haha. Vi åt frukost rätt segt och sen gick vi till coop och köpte hårfärg till johan och godis till min mammas påskägg. Vid halv ett hämtade mormor och morfar mig där och skjutsade hem mig.
Vi åt påskbord med familjen och sonja, och runt 4 kom kusinerna och mormor och morfar och då letade vi påskägg och fikade. Nuu ligger jag i min säng och segar, typ de jag ska göra resten av kvällen tills älskling kommer hit. Myyys!! Pusspuss


Måndag

Nu får det va slut på detta eviga depmode. Nu ska jag fokusera på att bli lycklig och glad. Nu är anders över och jag ska försöka glömma honom så gott det går. Past is past.

Idag då? Praktiken på sex veckor är över, sorgligt men sant. Det va med gråten i halsen jag lämnade lillkyrka förskola i torsdags. Usch :( idag va jag tillbaka i skolan, började halv elva och slutade egentligen efter den lektionen. Efter det gick sanna och jag till gymmet och tränade i en timme, sen hämtade mamma mig och jag åkte hem. Ringde sebastian och pratade ett tag, sen johan och sen sanna. Fredagskvällen är redan planerad och jag är feeeett taggad! Imorgon kommer kanske även robin och fixar min dator, niice!
Men nu ska jag äta våfflor förhoppningsvis, puss!


RSS 2.0