Aug. 30, 2013

Hej, nu sitter jag i skolan och har håla tills 1. Ikväll blir det en myskväll med min bror! Jaa så intressant va mitt liv.. Har aaaas tråkigt så jag bjuder på en fin bild. Puss


-

Hej på er, nu gosar jag ner mig i sängen med musik i öronen! Godnatt


Aug. 29, 2013

Hej, tog bussen vid 8 idag och mötte upp sanna vid 9 vid skolan. Hade matte, pedagogik och svenska. Slutade tjugo i fyra och då skjutsade josefin, som tog körkort igår, hem sanna och mig till maxi. Handlade med mamma och nyss kom vi hem, nu ska mami och jag laga mat, puss!


Skola är ju kul


Aug. 28, 2013

Hej,
Började kvart i nio idag. Hade samhäll, idrott och matte idag och sen slutade jag vid två och då träffade jag och sanna linda och anna och sen kom även christoffer. Vi satt utanför skolan ett tag och sen gick vi till musikskolan, jag spelade piano och sen gick vi ner till torget tills tjejerna tog bussen hem och sen hämtade mamma mig, vi hämtade elias och sen skjutsade mamma mig till izabelle och hon fixade mina naglar!
Nu tittar jag på idol med mina bröder!


Tisdagskväll

Min fina älskling kom hit en stund, vi gjorde inget speciellt faktiskt. Tittade på idol! Bara skönt att få gosa ner sig i hans famn och bara vara, ååh!

Imorgon börjar jag 8:45, godnatt!


Aug. 27, 2013

Hej,
Idag fick jag sovmorgon då jag började halv elva. Vid 10 mötte jag josefin och sanna på torget. Hade en lektion och sen lunch och då åkte sanna hem. Viktor och jag gick runt på skolan och sen började lektionen, vi va ute och gick i vattenparken och tittade på olika löv typ. Vid tre gick jag till min psykolog, gud så länge sen det var! Sen hämtade mamma mig, och när jag kom hem så va fredrik och robin här! Och nu har jag precis ätit middag och ligger i matkoma i min sääng!


Ibland är det skönt att skriva av sig

Att öppna mig och verkligen berätta för en person om min uppväxt, om anders, om min pappa och min familj är ett riktigt stort steg för mig. Det tar emot, liksom svider och bränns inom mig, men det känns så oerhört bra när jag har berättat.

Jag har aldrig varit den som medvetet bett om hjälp och verkligen rakt ut sagt: "jag behöver din hjälp, snälla hjälp mig." Tvärt om, jag har jätte svårt att be om hjälp och ännu svårare att ta emot den.

Jag är rädd för att folk ska döma, titta snett och förutse något som kanske inte alls kommer hända. Jag vill inte uppfattas som vek och gnällig, men alla har dåliga dagar och då bara faller allt samman och vardagen som annars varit så ljus tappar färg och känns trist.

Livet är inte enkelt, men man får göra det bästa av situationen och kämpa för att överleva. Det kanske tar tid, men en dag kommer jag vara redo att berätta andra delen av min historia. För den som jag skrev här innan är bara en liten del. ❤


det är småsakerna som gör mig så fruktansvärt galet förälskad


Idol med brooor


Aug. 26, 2013

Hej!
Igår kom christoffer äntligen hem, ååh så jag har längtat! Han kom iallafall hit en stund på kvällen och sen bestämde vi att jag skulle åka med honom hem så jag duschade och sen åkte vi hem till honom. Pratade lite med hans föräldrar och sen la vi oss i sängen.

Idag vaknade vi dödströtta men vi tog oss upp tillslut och min älskling va så gullig och följde mig till skolan. Sen gick han hem igen eftersom han började sent idag. Jag mötte sanna och sen samlades vi i klassrummet med resten av klassen och sen cyklade min grupp till bresse. Vi paddlade kanot och när andra gruppen kom så åt vi mat, gjorde efterrätt och sedan GICK min grupp hem genom skogen. Vi typ dog.

Efter skolan fick jag äntligen träffa min prins en stund till, wiho! Mamna hämtade mig, vi åt middag och nu åkte alla utom jag o elias ut med båten. Nu ska jag sova typ...


Brevet som förändrade mitt liv och gjorde mig starkare ~


Gårdagen

Igår fyllde min fina vän frida 18 år! Så vid 7 så gick jag och sanna dit där redan frida, josefin, malin, märta och jessica var. Vi gjorde inte något speciellt, pratade och körde "tjejmiddag". Sen kom isak och några till dit. Och vid 12 körde sannas mamma hem oss.

Kom precis hem och har tvättat och fixat mitt rum! Ikväll kommer min prins hem från åland!! wiiiee!


Frukost


~ lyckligast på jorden ~


Aug. 23, 2013

Hej,
Skolan idag kändes som en evighet, ååh så lång dagen kändes!! Började iallafall med samhällskunskap med en ny lärare som verkade jätte bra! Sedan karaktär huur länge som helst innan lunchen. Efter lunchen hade vi naturkunskap, plastade in böcker o gick ut och tittade på löv tills vi slutade och sista lektionen va ännu en karaktärslektion som bestod av grupparbete med simon och jonas. Efter skolan fick jag äntligen träffa min älskling en stund då det känns som en evighet sen vi sågs, och han ska på nån handbollsgrej hela helgen.
När han hade gått så gick jag till mormor och morfar och hälsade på, pratade lite o så hämtade mamma mig och vi köpte kinamat och hämtade elias hos nån kompis och åkte hem.
Ikväll mår jag inte alls bra så det blir mysiskväll med hampus!


Ut & rensa tankarna!


Aug. 22, 2013

Hej,
Skolan idag var extremt tråkig, enda höjdpunkten idag var att få träffa massa roliga personer! Nu ska vi äta middag o sen ska jag ut och gå med musik i öronen då planerna för ikväll sprack.


Aug. 22, 2013

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan, idag är det en lång och tråkig dag.. Vi börjar dock vid kvart över 9 idag, lite skönt!

Efter skolan ska jag nog hem till min fina pojke, ha en bra dag! ❤


Thoughts


Aug. 21, 2013

Hej,
Idag ringde klockan halv 7 men jag låg kvar tills 7 innan jag sakta rullade ur sängen. Duschade, fixade mig och tog sedan bussen till skolan där jag mötte elin. Vi gjorde inte speciellt mycket då vi egentligen började halv 11 idag.. Gick mest runt och väntade på att sanna skulle komma.

Första lektionen var idrott, softboll!! Va jätte kul när man träffade bollen.. Sen lunch och då fick jag träffa min älskling en snabbis! Efter lunch var det matte med en ny lärare, sanna o jag saknar den gamla redan, buhu..

Efter skolan gick jag till mamma och sedan hälsade jag på mormor och morfar eftersom mormor är nyopererad, vi fikade och pratade om allt möjligt. Sen hämtade mamma mig o vi handlade snabbt och åkte hem, nuu väntar jag på mat, puss!

Gammalbild


Skolaaa tills 16:05


Lycka är att få vara din


Första dagen

Hej!
Första skoldagen gick faktiskt bra, mötte sanna o elin vid nio o så gick vi runt och tittade på alla 1:or. Vid elva samlades vi i klassrummen, hade info osv och sen lunch.

Hade en kort infogrej igen efter lunch o sen slutade vi. Vi gick till stan och nu är elin o jag i skolan igen. Snaaart kommer mamma!


Hej, ligger i mormor & morfars säng, tittar på "how i met your mother" och lyssnar på regnet utanför. Sover här inatt eftersom jag börjar skolan imorgon och dessutom sent!

Ska sova om nån timme tror jag, så himla trött!


Saknar


-

Hej,
Sanna sov ju här igår, vi gjorde inte så mycket. Tittade på sommarkrysset och sen låg vi mest i min säng och pratade o skrev med folk på kik haha. Vi somnade väl runt 2 tror jag och vaknade vid halv 12, åt frukost och sen tvättade jag en maskin och nu väntar jag på den andra och snart kommer sannas mamma och hämtar henne.


Bullfika med tant sanna


Lördag

Hej,
Nu är jag inne på mina två sista sommarlovsdagar, buhu varför gick det så snabbt? Har iaf haft en toppenbra sommar!!

Idag väckte mami mig vid tio, jag duschade och åt frukost och sen åkte jag, mamma & elias in till stan. Köpte nya springskor och en tjocktröja som va jätte mysig! Sen handlade vi på ica och åkte hem.

Sanna kommer hit inom en timme o så ska vi ha en liten tjejkväll, så himla skönt! Nu ska jag fixa lite, puss!


Godnatt


Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta ut.


Hemma

Klev av tåget vid 1 i sala där thomas hämtade mig, och när jag väl kom hem sprang mina bröder på mig och kramade mig o sa hur mycket dom hade saknat mig. Underbar känsla ❤

Nu ska jag äta o packa upp, huvudet dunkar åååh


Hemfäääärd!


I väntan på paps


~

Godmorgon!
Pappa väckte mig för en kvart sen, nyss åkte han nånstans för att hjälpa någon med en bil. Så jag ligger i soffan, äter frukost och tittar på sjunde himelen!


-

Hej!
Helt glömt bort bloggen idag. Thomas skjutsade mig till tåget och så åkte jag till falun. Farmor mötte mig på stationen, vi gick hem till henne och åt o sen kom lotta & björn o hämtade oss. Vi åkte till dom o fikade o sen hämtade pappa mig. Vi åkte runt med corvetten, handlade o sen fick jag max hihi!

Nu tittar jag på lilla jönssonligan, godnatt!


Your not alone, together we stand. I'll be by your side, you know i'll take your hand~


~ Den osminkade sanningen ~


Alltid..


-

Mina bröder o thomas var på träning så mami och jag hade mysmiddag och pratade om allt möjligt! Älskar det, så himla skönt!

Nu väntas packingen, buhu


Christoffer Alm

"Jag tvivlade på din godhet
På att det du sa var sant
För efter allt jag varit med om
Varför skulle du inte göra likadant
Jag litade inte på kärlek
Hur skulle någon kunna älska mig
Jag var rädd och det var därför jag inte öppnade mig för dig

Hur ska jag någonsin kunna tacka dig
För att du alltid stannade kvar
Kommer du någonsin att förstå
Att du är det finaste jag har ❤"


-

Hej,
Vaknade vid 11 idag. Mest legat i sängen och sen tvättat/städat och packat. Imorgon ska jag till min paps! Ååh längtar ihjäl mig! Nu ska jag ligga i sängen tills mamma kommer hem!


-

Mådde dåligt igår, har haft ont i halsen o huvudet sen igår. Älskling kom hit igår, gjorde inget speciellt och idag skjutsade han mig till izabelle som gjorde mina naglar, blev as nöjd! Tack sötis!


Jag är trött på det här

Efter allting jag har gjort för dig.
Efter alla gånger jag funnits där.
Efter alla gånger vi pratat.
Och ändå, så kan du inte finnas där en enda liten jävla gång.

Nu har jag fått nog, stänger av världen idag.


-

Godmorgon!
Nu ska jag, mamma & hampus strax åka till hummelsta för att titta på hampus matcher under dagen, sen ska jag hem till sanna! Pussss


Att somna till dessa meddelanden är underbart


I can be your hero baby

Ligger i min säng och har precis bytt om till pyjamas och tagit bort sminket. Imorgon ska jag gå upp 8 och åka iväg vid kvart i nio för att titta på hampus matcher i hummelsta hela förmiddagen, och på eftermiddagen kommer kim & melwin hit! Men nu ska jag försöka sova snart, godnatt!


I väntan på min älskling

Sitter o tar massa ursnygga bilder i väntan på att min älskling ska komma hiiit och gosa!


-


~

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, är på extremt dåligt humör idag känner jag. Så jag känner bara för att ligga i min säng och lyssna på musik hela dagen. Underbart att spendera sista veckan av sommarlovet så sofie!

Nej men idag har jag och min älskling varit tillsammans i en månad, så något ska vi väl hitta på! Gaaalet kär! Behöver också städa mitt rum.. Åh va drygt


Så lycklig. Aaaah


When you are going through hell, keep on going. Never give up, cause i didn't


Mamma ~

Jag har verkligen världens bästa och mest underbara mamma i hela världen. Trots att jag verkligen kan behandla dig som skit ibland så stannar du kvar, tar hand om mig och hjälper mig varenda gång jag ställer till det eller om någonting händer.

Jag är så otroligt stolt över dig. Jag förstår inte hur du klarade av det som hände mellan dig och pappa, samtidigt som du tog hand om mig på helt egen hand. Jag förstår inte hur du pallade stiga upp ur sängen varje morgon för att ge mig mat och ta hand om mig. Du är så otroligt stark, jag ser upp till dig. Du är min hjälte.

Du var mitt enda riktiga stöd när jag berättade för alla om Anders, du försvarade mig, stod på min sida och hjälpte mig igenom förhören. Du satt i timmar och pratade med mig om lisa. Du har stöttat mig hela sommaren på sjukhuset, fått mig att se det mesta positivt och verkligen lärt mig att kämpa.

Jag förstår helt ärligt inte varför du fortfarande fortsätter att hjälpa mig. För jag kan säga helt ärligt att jag vet att jag inte alltid förtjänar din hjälp. Jag kan kalla dig i princip vad som helst och göra vad som helst, men ändå så älskar du mig. Vad är det för fel på dig?

Jag älskar dig mest av allt, du är det absolut viktigaste jag har i mitt liv och jag är redan nu rädd för den dagen då du inte längre kommer finnas kvar i livet. Jag är så himla rädd att förlora dig, vad ska jag göra utan dig? Vill inte ens tänka tanken.

Mamma.
Vad som än händer så kommer jag älska dig, högt och väldigt länge. Du är världens finaste människa. Du får mig alltid att le, även fast jag inte alltid vill.

En dag mamma, så ska jag göra dig stolt. Riktigt jävla stolt!


~

Hej, inte alls gjort något speciellt ikväll. Pratat med mamma, ätit godis, lyssnat på musik, skrivit med sanna, sannas mamma & sebastian. Och nu har min älskling äntligen tränat klart!

Ska nog gå ner och bre en smörgås och sen titta på en film, myspys ❤

Hihi min nya bästavän❤❤❤


Om kärlek var värme skulle jag ge dig solen.


~


-

Jag ligger i min säng och äter godis, typ ätit upp hela godispåsen nu.. Börjar få ooont i magen, haha.... Funderar på om jag ska städa mitt rum eller inte.. Drygt jag orkar inte. Vill ut o gå men det regnar, buhu ångest


Min lillebror har nya skor

Såå jag provade dom. Och dom passar. Awkward.


Godmorgon!

Min älskling kom hit igår kväll och min familj åkte till båten med några släktingar. Vi lagade mat och tittade på tv.

Sov jätte dåligt inatt och vi vaknade för ungefär en timme sen. Nu ska vi äta frukost och sen ska jag nog träna med sanna någon gång under dagen! Puss


Rensar strumpor med mamma


~ r.i.p ~

Inatt är det exakt fem månader sedan min ängel tog sina vingar och flög tillbaka upp till himmelen. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant, jag måste fortfarande påminna mig själv när jag är på väg att ringa dig för att berätta om något som hänt.

Jag har fortfarande inte intalat mig själv att du inte lever, känns bara som om du är borta på semester eller någonting. Att du liksom snart ska komma hem, men jag tror att jag innerst inne snart måste försöka förstå att du inte kommer tillbaka.

Jag kommer aldrig glömma våra minnen, dom är oslagbara! Jag minns när vi var små och alltid skulle retas med din sura granne, plocka hans hallon, hans äpplen osv. Och jag kommer aldrig glömma sommaren när du träffade alex, hur otroligt lycklig du var!

Jag kommer aldrig glömma dina sommarfräknar som du hatade, din lilltå för att den var så himla sne och våra ärr vid handlederna som vi skar in för att alltid vara bästa vänner. Våra halsband, som du fick med dig ner i graven och min goströja som du älskade så att du tillslut fick den.

Åh vad jag saknar dig, hela dig, allt med dig. Dina glittrande ögon, ditt otroligt lena hår, dina mjuka händer och dina underbara kramar. Skulle göra exakt vad som helst för att höra din röst igen, och när du säger hur otroligt bra jag är.

Du var den enda som förstod mig när allt gick åt helvete, den enda som verkligen tog dig tid att göra mig glad.

Jag kommer aldrig glömma natten då du ringde. Jag kommer alltid att ångra att jag inte tog mig tid, och jag kommer alltid känna skuld för din död. Allting är mitt fel. Hade jag bara struntat i mitt eget och bara funnits där för dig, så hade det kanske sätt annorlunda ut nu. Jag försökte, men jag kunde inte just då.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra utan dig. Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, eller ta din plats i mitt liv. Vad ska jag göra utan dig? Du var, är och kommer alltid vara min andra halva och bästa vän.

Jag älskar dig Lisa, vart du än är nu så hoppas jag att du är lycklig. Och att himlen är sådär underbart ljus och fridfull som du alltid hoppades på, jag älskar dig min fina ängel. Vila i frid ❤


Aug. 07, 2013

Hej,
Vaknade av ett sms av älskling imorse runt 10, gick upp och åt frukost och sen sorterade jag tvätt och håller på att tvätta en maskin nu. Blev dock as trött och fick meega ont i huvudet nu igen och är jätte snuvig. Bra sofie!

Blir väl antagligen att ligga i sängen idag dårå. Najs. Ingen spotify. Kommer dö.


När allt faller

Det finns kvällar då allt bara faller, jag blir tio år igen och bara vill gråta. Jag vet inte riktigt varför eller hur det blir så, det bara kommer. Smygandes upp bakom mig, och påminner mig om den personen jag brukade vara.

Hon som ständigt var rädd för att folk skulle prata.
Hon som hela tiden vände sig om, av rädsla för att bli förföljd.
Hon som grät sig till söms, natt efter natt i panik.
Hon som fick ångest och panikattacker klockan tre varje natt.
Hon som drömde mardrömmar om han som alltid kom ut ifrån garderoben.

Jag är oftast inte hon, men hon kommer tillbaka. Sakta men säkert. Hon ger mig tecken. Hugg i magen, värk och kramper. Tårarna sprutar okontrollerat och allting känns hopplöst.

Det finns dagar då hela min drömvärld som jag har byggt upp bara brister, allt faller samman och allt händer framför mina ögon. Varför? Jag var så galet lycklig, ända ut i fingerspetsarna.

Men så händer något, och allting liksom förlorar sin mening och blir grått. Jag förlorar allt och lite till. Gråter tårar efter tårar tills tårarna är slut. Vad ska jag göra?


Ofattbart att ha allt det här ❤


13 dagar

Hej,
Vaknade vid 12 idag av att min moster och kusin kom hit. Vi fikade och jag gav emilia lite kläder som jag rensat ut ur garderoben.

När dom hade åkt kom två av thomas systrar och hans mamma hit och så åkt vi fisk som dom fiskade igår.

Sen skjutsade mamma in mig till stan och jag träffade sanna. Vi satte oss i skolparken och pratade i några timmar. Sen kom christoffer ett tag o sen kom thomas o hämtade mig för att jag hade så himla ont i huvudet.

När jag kom hem så lagade jag mat och nu tittar jag på allsång på skansen med mamma o hampus!


~


-

Hej,
Idag vaknade jag runt 11, åt frukost och sen la jag mig och solade ett bra tag. Sen kom christoffer hit och så åkte han, jag & min familj ut med båten i ett par timmar.

Älskling och mina bröder badade och åkte ring efter båten, mamma, thomas o jag satt mest och skrattade åt dom som blev blöta hihi.

När vi kom hem så åt vi lite snabbt och sen åkte mamma & thomas iväg igen med några släktingar. Sen åkte även christoffer hem.

Vid halv 7 åkte jag och hampus till stan och mötte sanna vid skolparken och gick på måndagskväll. Riiiktigt trevligt!

Sen tittade vi lite på när min loverboy tränade och sen tog sanna bussen hem o vi åkte hem.

Nu ligger jag i sängen o de känns som jag kommer somna när som helst. Godnatt!


Just nu


-


Aldrig varit så lycklig som nu


Vaaaarmt

Halloj!
Kom hem för ett tag sen, hämtade sanna vid joar och sen drog vi vidare ut mot bresse. Vi satt på en bänk och pratade om allt möjligt och jag träffade även på min faster & farbror!

Sen mötte vi elin och frida på torget, köpte glass och satt på torget och pratade. Vid 5 tog sanna bussen hem och då gick jag, elin & frida ner till hamnen och satte oss där och myste tills jag mötte upp christoffer vid coop och gick sedan hem till honom.

Nu har jag precis ätit och tänkte lägga mig och kolla på en film medans alla andra kör fotboll. Kulkväll! Puss!


-

Hej,
Eftersom det är så himla fint väder ute ska jag strax möta upp sanna för att sedan dra vidare mot bresse för lite girltalk och senare träffa elin & frida! Puss


.

Hej,
Ligger i min säng och pratar med sanna, melwin & kim och smsar med min älskling.

Ska strax lägga på och kolla på en film! Pusssss
Fett solbrääänd


-


Sommar tider hej hej ~


Jag är kär i en ängel, han ser rakt igenom mig ~


Inatt är jag din


Sjöön


Lördag

Gick ut och gick i ungefär 50 minuter igår, jätte skönt! Pratade även med först kim och sen sanna under den tiden, och när jag kom hem så kom älskling hit och sov över. Nu ska han strax åka hem och jag ska ut med båten med familjen!


Mysiskväll

Hej!
Sovit i min mormor och morfars lägenhet i ett par dagar och har därför inte haft så himla bra wifi. Sanna kom dit igår, vi pratade i princip hela tiden om allt mellan himmel och jord tills klockan blev tre och vi gick och la oss. Extremt skönt att bara kunna prata utan att någon dömer!

Idag vaknade vi vid 12, gick upp, duschade och köpte sallad som vi åt på en bänk på torget. Sen gick vi in på lindex, jag köpte underkläder och sen när vi gick ut träffade vi på rasmus, jonas och lucas. Stod o pratade ett tag och den gick jag o sanna. Jag plockade undan hos mormor och sen åkte jag hem. Fast strax ska jag in till stan och handla med mamma för hon ville ha hjälp.

Ikväll vet jag inte vad som händer, puss!


Ikväll ska bli bra


-


Svar ang. min pappa

Fick massa frågor om min pappa alldeles nyss, så jag ska försöka svara på dom och jag inser verkligen hur liten del min pappa har haft av min uppväxt när jag tittar i gamla album. Jag tittade i två stycken och det fanns 7 kort på mig och pappa i dom.

Jag önskar att jag hade haft en normal uppväxt med två gifta föräldrar, under samma tak hela mitt liv. Men det blev inte riktigt så.

Mamma och jag flyttade till Enköping eftersom pappa och mamma hade gjort slut innan eller precis efter jag kom till världen, så mamma gjorde därför valet att flytta för att min pappa gjorde misstag gång på gång och aldrig ändrade på sig. Han hade väldigt svårt att hålla sig till mamma och var väldigt oärlig mot henne.

När mamma flyttade och fick ensam vårdnad om mig så åkte jag i början upp där lite då och då. Men min pappa har fullt upp med sin bowling hall och hade därför väldigt sällan tid att ta hand och umgås med mig och min bror. Så både jag och min bror spenderade därför mycket tid hos våran farmor.

Nu för tiden har min pappa nästan aldrig tid att prata eller ses, han har fullt upp och jag förstår honom. Jag ringde en gång i veckan förut men jag har gett upp det, allt jag får tillbaka är" jag jobbar nu men jag ringer upp dig sen älskling". Dock väldigt sällan det händer inom tre dagar.

Om pappa bara hade tagit ledigt de få veckorna om året som jag var där, hade nog våran relation varit helt annorlunda idag. Jag önskar att han hade tagit sig tiden att lära känna mig och Andreas så som han lärt känna min yngsta bror Lucas.

Jag förstår att min pappa har fullt upp och är väldigt upptagen med hans TVÅ hallar, spelningar och alla dessa tjejer som kommer och går lika fort. Jag förstår det, det är hans liv han får leva det precis så som han vill. Men det enda jag tycker är att han skulle ha lagt ner mer tid på att lära känna mig, och verkligen försökt få ett speciellt band med mig för nu är min mamma min enda räddning jag har. Thomas är inte garanterad att finnas i mitt liv för alltid, men pappa kunde varit.

Ja, jag känner att min pappa svek mig. Han svek mig när han lämnade mig, han svek mig när han inte hade tid, han svek mig när han total ignorerade mina samtal för att jobbet var viktigare och jag hatar honom för att han alltid ska lova saker och sen inte hålla dom.

En pappa ska vara en flickas kung, någon att se upp till och en klippa. Jag har tyvärr aldrig fått känna det med min pappa. Tyvärr är det Thomas som har varit min klippa och den jag har sett upp till och tagit efter. Det är Thomas som får vara en del av mitt liv, Thomas har alltid varit intresserad, han vet vad jag tycker om och inte. Thomas. Inte min pappa.

Jag önskar han läste det här och försöker förstå vad det är jag vill få fram. Allt jag vill är att han lägger ner tid. På mig. Inte på Lucas. För jag behöver min pappa. Nu.

Pappa och Anders är anledningen till att jag inte litar på män. Anders för det han gjorde, och pappa för alla gånger han lovat saker och sen aldrig hållit det han sagt.


- jag saknar min pappa -


Bra dag

Inlägget innan skulle publicerats mycket tidigare, men las inte upp förens vi kom hem.

Hade iaf en underbar dag på grönan med min familj, christoffer, sanna, kim & melwin!

Sanna & kim är såå söta! Hihi. Jag, älskling, thomas & elias köade även 55 minuter till eclipse, men den va helt okej. Dog bara lite av höjden..

Vi tog tåget hem vid 8, och sen gick vi till mormor & morfars lägenhet och hon plockade ihop sina grejer och sen kom christoffer med choklad till mig så tittade vi på tv tills vi somnade.

Idag ringde mamma o väckte mig vid 9 och vid tio hämtade hon mig så åkte vi till sjukhuset och så tog jag fler prover. Vi handlade och åkte hem. Halvdöd? Mjo. Sov ett tag och nu håller jag på o städar mitt rum!


RSS 2.0