I kön till min död


Det här gör mig så himla glad!


-

You are the sunrise
You are the bright eyes
The love of my life ~


'

Godmorgon,
Somnade runt fyra igår, och vaknade nyss. Ska snart äta frukost och sen ligga i min säng och ta det lugnt. Ska sova i mormor och morfars lägenhet inatt med sanna eftersom det är närmare till stationen tills imorgon!


-

La på för ett bra tag sen, och nu ligger jag och skriver med allihopa faktiskt haha och lyssnar på musik. Fast snart ska jag nog sova, godnatt!


Död

Ligger och pratar i telefon med sanna, melwin, kim och christoffer. Gjort de dom senaste timmarna nu typ hah.. Dööör av mensvärk..
Bild från idag!


Duktig

Hej,
Christoffer åkte hem vid halv 9/9 tror jag. Då gick jag en promenad på ungefär 50 minuter med elias & hampus som cyklade. Nu kom vi precis hem o jag ska hoppa in i duschen, sen äta glass för att jag va duktig och mysa framför en film!


Måndag

Hej,
Min älskling sov här inatt, guuud vad jag har saknat honom! Vi spelade kubb med mina bröder, och mitt "lag" förlorade varje gång. Buhu...

Idag har vi inte gjort så mycket, ätit frukost, legat på golvet i säkert en timme för att jag fick mensvärk och sen duschade jag och nu ligger vi i sängen.


Kubb med mina älsklingar ❤


God morgon


Kan inte sova hihi

Tror sanna sover, vågar inte fråga höhö


Undressed

Hej.
Kom hem från marknaden vid två eller tre, hittade ett par shorts, två linnen, ((äntligen))en new york keps och ett skal!

Sanna sover här inatt igen men vi har ingen aning om vad som händer. Sanna pratade med sin loverboy ett tag för en stund sen och nu väntar jag på att min älskling ska ringa mig.

Japppp de som händer! Kanske träffa philip ikväll, but we dont know. Nu ligger sanna på golvet och sjunger.. Jaa normalvän.se (?)


Marknaaad


-

Hej,
Sanna kom hit vid fem, sen gjorde jag hamburgare och så hade vi en mysig dejt haha. Sen la vi oss i matkoma i min säng ett tag innan vi åkte till grillby, träffade philip en stund och köpte smör :L

Nu kom vi precis hem och väntar på att en person ska ringa mig, hihihi! Pussss


Fika

Hej!
Nu har mamma, thomas och mina bröder kommit hem så vi sitter och äter hallonpaj som mormor har gjort! Sjukt gott!

Sen ska jag lägga mig och sola! Puss


Fredag

Godmorgon,
Varit vaken ganska länge faktiskt men nu sitter jag och äter frukost och smsar med sanna. Hon sover här ikväll sen blir det äventyr imorgon, hihi!

Vet inte vad jag ska göra annars idag, min familj kommer hem runt 3. Nu ska jag plocka undan, puss!


Rekoord

Haha nu har jag pratat med sanna i lite mer än tre timmar om allt mellan himmel och jord kan man faktiskt säga. Och jag har bästa planen inför veckan som kommer, höhö.

Konstigt nog så är jag fortfarande otroligt pigg så jag ska sätta på en film och försöka somna till den. Imorgon kommer min familj hem!

Meen godnatt!!


Dör av skratt


~

Nu har jag varit ute och gått med sebbe igen, såå skönt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och han puttade ner mig i diket x antal gånger...

Men efter en skön varm dusch känner jag mig fräsh! Älskar känslan när benen bränner! Nu sitter jag i soffan med mina kinapuffar och tittar på tv och det kommer jag fortsätta med resten av kvällen, puss!


'

Hej
Åt middag för ett tag sen med mormor och morfar och sen ringde sanna så nu pratar jag med henne och har gjort det den senaste timmen haha.

Snart ska jag röra på fläsket och gå ut och gå med sebastian! Fett skööönt!


Sant


'

Låg nyss ute och solade ett tag, men sen blev det för varmt och jag blev hungrig så jag gick in och åt en smörgås. Muums! Nu ska jag ut och sola igen, puss!
Bjuder på en snygg bild 👌


-


jag älskar er ❤


Torsdag

Godmorgon!
Åh vad det märks att jag inte har fått röra på mig på över sju veckor, aaaj vad det känns i benen..

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, robin kanske skulle komma hit och laga min moppe. Bästa kusinen ever eller vaaaad?

Mormor och morfar skulle handla, så dom skulle va snälla och handla åt mig med. Såå nu sitter jag och väntar på att dom ska komma hit med frukost, dödshungrig tyyyp. Nu ska jag ge min bebis mat, puss!!


.


Duktig

Hejsan!
Nu har jag varit ute på en extremt skön promenad på över en timme, sebastian gjorde mig sällskap efter en bit också o så gick vi till lillkyrka och tillbaka. Det var välbehövligt kände jag!

Nu ska jag duscha och sen kolla på en film, puss!


-

Hej,
sanna åkte hem vid fem och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Hämtat posten, plockat undan på mitt rum, lagat mat och ätit. Duktig tjej! Borde flytta hemifrån redan nästa vecka!

Nej nu ska jag gå ut och ta en promenad och låta tankarna flöda! Puss


Frukooost


-

Hej,
Nu åkte min älskling hem och sanna och jag är dödshungriga så nu sitter vi och myser med lite yoghurt!


-

Myys med mina bästa framför allsång på skansen!


Jul. 23, 2013

Tjatja bloggen christoffer här, idag har jag inte gjort någonting och de tycker iallafall jag är roligt, nu sitter jag här med sofie och hennes vän sannish aa de är ju väldigt roligt iallafall! Hörs senare!


-


jag saknar dig ~


Måndag

Hej,
Inte gjort något speciellt idag, men vid 4 mötte jag sanna, josefin, ida och frida på torget och sen gick vi till hamnen och satte oss där på en brygga och pratade. Sen gick vi tillbaka till torget, köpte glass, prata mera och sen träffade vi även på mossvik, jonas och nån kompis till honom! Jätte mysig dag!



~


Sämst

Den här dagen kan ju gå och ta sig någonstans. Vaknade på sämst humör och att alla andra oxå är på sämst humör gör inte direkt saken bättre.

Har iaf legat i min säng hela dagen och tjurat, så nu är jag på lite bättre humör. Jag sa lite.
Såhär känner jag idag
|
|
V


Obeskrivligt

Efter mycket om och men så pratade jag äntligen med min älskling, då hans täckning inte är på topp. Tog ett tag, och några samtal, haha!

Hade ju som sagt släktingar här hela dagen, vi åt och fikade och strax efter tolv hade alla åkt hem.

Hm undra vad jag ska hitta på imorgon.. Men nuu ska jag sova! Puss


Ibland är det lättare att låtsas som om ingenting har hänt, än att erkänna att det sakta dödar dig inombords


Fortfarande lördag

Emilia kom hit och ska tydligen sova kvar här ett par nätter, myyspyys! Nu har vi iallafall ätit och jag ligger i matkoma på mitt golv och pratar med simon. Här ska jag spendera de kommande timmarna känner jag då jag inte kommer upp från golvet, peace out


Lördag, buhu

Godmorgon,
Vaknade vid halv elva tror jag meen jag har bara legat i sängen och halvsovit sen dess.

Idag lämnade min sötis mig och åker bort ett par dagar, buhu hur ska jag klara mig? Och så åker jag till göteborg på måndag tror jag.

Idaaag är lite släktingar här och ska äta mat, treevligt! Upptäckte att dom redan va här när jag gick ner, kunde inte förstå varför dom skrattade så åt mig..? Förens jag tittade mig i spegeln och började asgarva, hahaha


-


Alltså. Du gör mig så fruktansvärt glad!


yeah i'm smiling, but not because of you anymore~


Vem har ens mage att skriva något sånt här?


,


-


You make me so happy


Torsdag

Hej, nu är jag hemma igen! Allting va i stort sätt bra idag, ska tillbaka om två veckor och ta prover igen.

Handlade med mamma när vi kom till enköping och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Upptäckte också att min bebis har feber :( buhu bli frisk!

Han fick äppelbitar av mig så att han skulle bli lite gladare och det uppskattades!


Me love you


Fruuuukost!

Godmorgon,
Christoffer kom hit vid halv nio igår, vi gjorde inte så mycket.. Typ kramades eftersom han ska lämna mig i en vecka, buhu :(

Han åkte hem vid tolv tror jag, dåå åt ja glass och tittade på titanic höhö.

Idag vaknade jag vid elva tror jag, gick upp och nu sitter jag och äter frukost. Vid tre ska jag till uppsala på "återbesök" och förhoppningsvis få veta vad som är fel på min lever/mage.

Hoppas inte jag får ta fler blodprover, har fortfarande ett liiitet blåmärke från de då dom grävde.. Men nuu, frukost!


Its all because of you ~


Something just doesnt feel right


Onsdag

Hej,
Pappa och lucas kom hit runt 7 och åkte vid 8. När dom hade åkt åt vi pannkakor och sen la jag mig i min säng, va otroligt deppig hela kvällen och somnade väl runt 12/1 tillslut tror jag.

Idag vaknade jag vid halv tolv- tolv tror jag, fortfarande as trött. Gick ut och pratade med mormor och sen la jag mig i sängen igen. Idag är min livslust på typ -7 känner jag, så jag har ingen anledning att ens kliva upp ur sängen idag alls.


Det värsta är att jag alltid fanns där för dig när du tillochmed inte ens förtjänade det


When everything falls apart and you just need a moment alone


Cause I'm sick of every time you try pulling me up with the same old lies,


Stop treating me like hell


Hemma!

Hej, försökte faktiskt blogga på båten men det gick inte så himla bra då de tog ungefär en halvtimme att ladda och de ändå inte lades upp.

Har iaf har två grymma dagar med sanna, sjuukt roligt! Tror inte jag har skrattat såhär mycket på hur länge som helst.

Jag skämde dock ut mig var och varannan timme men yolo vafan. Hoppas bara inte jag träffar de människorna igen... :$

Igår åt vi middag, fixade oss och sen drog vi ut på upptäcksfärd på båten. Kollade barn- och vuxenkaraoke, och sen "diskot" där uppe. Dansade och sjöng tills klockan blev halv tre då de stängde och då gick vi och la oss. Gick upp sju(svensk tid), letade efter mormor och morfar som vi aldrig hittade, fick panik innan vi tillslut hittade deras hytt och fick veta att våra mobiler hade ställt om sig till FINSK TID(!!!)

Konstigt att vi va trötta liksom.. Vi åt frukost, duschade och sen gick vi till "sommarpartyt" och sen till hytten där vi träffade två kompisar! Bestfriendsforlajf!

Sen lunch och sedan var båten i hamnen, åkte bussen hem och sen hämtade mamma mig. Nu sitter jag och väntar på att pappa och lucas ska komma, faaaast nu kommer dom! Puss


-

Hej,
Nu sitter vi och väntar på att få gå på båten, om en timme.. Kuul!


Måndag

I vanliga fall brukar jag, som många andra, att hata måndagar. Men idag älskar jag den! Vaknade vid halv elva idag, låg kvar i sängen tills typ 12, duschade, åt mat och snart ska vi till bussen. Är så otroligt taggad!!

Det braiga är ju att mormor och morfar kommer ha sin hytt på ett helt annat ställe än våran, wohoo!

Men nu ska jag gå på toa och sen gå! Puss!


.


~


"Vi ska vara allra bästa, bästa vänner"


Taggarrrrr

Halloj,
Ligger i sängen med mormor och pratar om mitt liv typ. Min mormor är nog världens bästa människa att prata med, hon har liksom varit med om så mycket och har så mycket goda råd!

Har ingen aning om vad som hände ikväll, blir nog att mysa med mormor och morfar med choklad framför "viktoriadagen" på tv!

Imorgon vid två blir det kryssning, wihooo! Taggad gånger tuusen!!


Söndag

Hej,
Sov hos min underbara igår igen, tittade på film och myste hela kvällen. Undebart! Fick såklart ont i kroppen igen ett tag innan jag skulle sova, hoppas bara att de inte kommer tillbaka nu när allting äntligen börjar bli bra!

Vi vaknade iallafall vid 12, och sen åkte jag hem nästan direkt eftersom jag var tvungen att tvätta och packa tills sanna o jag åker på kryssning imorgon! Taggar som baaara den! Eller iallafall jag..

Men nu ska jag hänga in tvätten i torkskåpet, vänta på att den ska torka och sen sova hos mormor och morfar eftersom vi ska åka imorgon! Puss


Neeeeeeeeeeeej


Lycka


,


Yes i do


Min bästa vän


Its a dream and i never want to wake up


Underbar

Helluu,
Åkte till min älskling igår kväll, vi gjorde inget speciellt. Tittade på tv och bara hade det riiiktigt mysigt! Hans fågel är sååå söt! Även fast hon typ inte verkade tycka om mig.. (a)

Kom hem för en stund sen och snart ska vi ut med båten, guuud så skönt!! Men fööörst lite lunch! Puss


Now I found someone who makes a million lights, and it feels like I’m starting to love again.


Bästa vän!!


'

Träffade lovisa och ebba en snabbis på torget innan min mamma ringde och hon skulle hämta mig.. Men vi hann prata ett tag iaf, kom hem för en stund sen och dööör av värme. Får dock inte va i solen alltför mycket, vilket suger. Men nu ska jag trotsa min lever och lägga mig och gosa lite med bambi, puss!
I brist på bilder


Fredaag

Godmorgon!
Sanna och jag vaknade för kanske en timme sen, sen dess har vi bara legat i sängen, pratat, lyssnat på musik och nu tittar vi på tv. Morfar ska hämta mig snart och så ska jag hem till dom och duscha och fixa lite. Sen ska jag träffa min sötis lovisa på torget och prata, såå mysigt!


~


Film myyys!

Hej,
Kom nyss in till sanna, vi va på godisgallerian och sen ica och köpte sallad och sen åt vi den i nån park, jätte mysigt! Nu ligger vi i sannas soffa och tittar på lejonkungen, ååh så länge sen!


sant


u.n.d.e.r.b.a.r.t


Högst uppe på min hatalista

Hej,
Blodprovet va det värsta jag varit med om, hon "hittade" inget blodkärl så hon stack in nålen GRÄVDE RUNT i min arm för att sen ta ut den och sticka igen.

Thomas sa att jag blev kritvit i ansiktet och jag var så himla nära på att antingen tuppa av eller spy. Det var seriöst det värsta jag varit med om, fyfaaan va hemskt....

Den tjejen är nu högst uppe på min hatlista, bara så alla vet! Kom hem vid typ halv nio/nio och då gick jag och la mig direkt och vaknade vid typ elva/halv tolv och då ringde jag sanna och berättade om min skräckupplevelse!

Nu ligger jag i sängen, fortfarande trött som bara den.. Men ikväll ska jag hem till sanna och ha mysiskväll med choklad och kärleksfilm och så ska vi gråta massvis såklart!
"Cause thats what friends do!"


Uppe med tuppen

Godmorgon ni som läser det här, gick upp 7 idag och nu är thomas och jag påväg till sjukhuset för att ta fler mysiga prover. Tror jag tagit 7/8 prover nu, men är fortfarande lika rädd innan haha. Stackars thomas fall vi får vänta länge på våran tur... Robin försökte "lugna ner" mig igår, gick väl sådär.. Blev ännu mera rädd om det nu är möjligt haha...


Mysis!


Vi ba kirrar 100 likes!


Haha alltså jag dör


Hahaha så sant


-


Pedofil. Varför?

Tänk dig att en vuxen man, gör något mot dig som du inte alls tycker om.

Tänk dig att han rör dig på privata ställen, och du verkligen inte vågar säga att du inte vill.

Tänk dig hans svettiga stora händer mot din hud.

Tänk dig att han viskar i ditt öra: "det här är våran hemlighet".

Tänk dig att han kommer, stoppar om dig och pussar dig godnatt.

Tänk dig att du är så rädd, att du inte vill leva.

Tänk dig att vara tio år, och hjälplös.

Tänk dig att du inte vågat berätta för någon vad som hänt under 5 års tid.

Tänk dig att mannen i fråga, är din "pappas" nära vän.

Tänk dig att mannen i fråga bor ca 4 km ifrån ditt hus.

Jag har nu kastat bort 7 år utav mitt liv, bara till att tänka på dig och vara rädd för dig. Sju jävla år, allt pågrund av dig. Din jävla gula skjorta, dina stora skakiga, svettiga händer, dina stora stirrande ögon och ditt kala huvud. Dig. Bara tanken på dig gör mig illa mående, jag får ont i magen och känner någon slags rädsla. Men inte för dig, utan för det som hände förr.

Jag kan inte ens beskriva hur och vad jag tänker om dig. Jag hatar dig inte, men jag tycker heller inte om dig. För mig finns du inte längre, du är inte ens luft. För mig har du aldrig funnits, du har bara varit en hemsk mardröm som nu har upphört.

Du är en hemsk människa, som du gjorde det ofattbara. Du gav dig på små barn. Du rörde dom och blev upphetsad. Fyfan för dig.

Du är en sjuk jävla person, jag tycker synd om dig som är så desperat så att du va tvungen att göra så. Jag hoppas verkligen att du har ägnat många kvällar och nätter till att tänka på vad du verkligen har gjort. Du har gett mig men för livet. Jag kommer få leva, och kämpa med det här varje dag i resten av mitt liv.

Du skadade mig, rejält. Inte fysiskt, men psykiskt. Du kunde inte ens ge mig ett svar på varför, och vad det var som fick dig att göra så x antal gånger. Jag vill veta, för jag ska ha en riktigt bra jävla anledning för att kunna förlåta och glömma.

Från och med nu, så ska jag vara stark. Jag ska se det från den ljusa sidan, den här saken kommer att göra mig starkare. Någon gång i framtiden kommer jag kunna prata om det utan att allt ska komma tillbaka och tårarna ska spruta. Någon dag, vänta bara.


"I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe"


~


Min dag idag


Min bästa <3

Iih titta vad jag fick av sanna! Ååh vad jag älskar dig, är såå glad att jag har dig!

https://cdn1.cdnme.se/2946700/6-3/pic_51dd3ef89606ee357f0ae46f.jpg" class="image">


9/7- 2013


When you cant sleep at night


-


Mysisdag på sjön!


"Han som får dig att le när du inte ens trodde det var möjligt"


Neeeeej


Måndag

Hej,
Hatar månadagar, även fast det är sommarlov. Känns som det bara är en måndag närmare tills skolan börjar..
Men idag vaknade jag vid halv elva ungefär tror jag, sen gick jag upp och åt frukost och sen hämtade sanna och hennes mamma mig och så skjutsade hennes mamma ner oss till gymmet. Vi sega som bara den, orkade knappt nånting och sen satte vi oss och väntade på bussen. Sen tummade vi på att aldrigaldrig nånsin hålla uppe med träningen i tre månader igen. Haha dock så har vi varit sjuka men ändå!
Sen gick jag hem till mormor igen och sen åkte jag hem. Tror jag ska in till stan igen ikväll, känner verkligen bara för att va ensam ikväll tror jag.


~


Mysiskväll igeen!

Hej,
Nu ligger jag i soffan med thomas och väntar på mat. Sen ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen packa väskan och sova all by my self inatt hos mormor & morfar. Får se om christoffer kanske är gullig och gör mig sällskap.

Tänkte iallafall vara gullig och låta mamma & thomas ha en ensamkväll för första gången på typ, aah 17 år ungefär!

Haha men nuu ska jag hjälpa mamma, puss!
Saknar dig ju ditt cp


Jag saknar er


Fråga miiig!

http://ask.fm/sofiegustafsonn


7 juli 2013

Idag är det exakt fyra månader sen du tog ditt sista andetag. Fyra månader. Kan fortfarande inte fatta att du faktiskt inte finns längre, att du liksom är död.
Jag kommer aldrig glömma dig, ditt skratt, din röst, dina händer och dina kramar. Du gjorde mig hel på något vis, du var den enda som verkligen förstod och verkligen visade att du ville hjälpa.
Alla sömnlösa nätter då du ringt mig och vi bara pratat, alla killproblem osv. Du fanns alltid där, oavsett vad. Jämt. Hela tiden.
Jag saknar dig så det gör ont, somnar fortfarande gråtandes för att det känns så himla orättvist.

Varför sa du inte att det var så illa? Varför varnade du oss inte?
Varför tog du ditt eget liv?
Varför lämnade du mig just nu?

Jag har såå mycket att berätta för dig, jag vill att du ska veta allt! Min första tanke när något händer är fortfarande: ååh det där måste jag berätta för lisa. Men du kommer aldrig få veta något längre..

Jag vet ju att du aldrig kommer att komma tillbaka, och valet du gjorde var antagligen den bästa utvägen för dig. Så jag ska vara stark och leva för dig mitt hjärta!
Föralltid bästavän, jag älskar dig.


Söndag

Hej,
Idag blev jag väckt av min sötisbror vid 10 som hoppade upp på mig i sängen och sa: sofiiiie! Vi ska åka idag!
Elias, pontus & hampus skulle få åka med mormor & morfar till Hallstahammar med deras husbil i ett par dagar, och guuud så dom har längtat! Dom har varit i full gång och packat och fixat hela dagen och för en halvtimme sen åkte mina små hjärtan.
Vilket betyder att det bara är jag, mamma & thomas hemma i ett par dagar. Fast jag funderar på att sova i mormor & morfars lägenhet ikväll så mamma & thomas får lite ensamtid för en gångs skull! Bästa dottern ever eller vaaad?
Otroligt nog så saknar jag mina bröder redan, ååh hur ska jag överleva dom här dagarna?


Hooome sweet home

Hej,
Kom hem för en stund sen. Vi tittade pp sommarkrysset och panikade lite när robin sjöng, sannasötis försökte ta kort hela tiden men fick damp när han aldrig tittade in i kameran, hahaha.
Sen gick vi ut och mötte christoffer, ringde en knäppis och sen tittade vi på någon knäpp film..
Bäästa kvällen trots mensvärk! Wiho!
Nuu ska jag äta upp min smörgås och sen sova, natti!


Mysiskväll!

Goood kväll!
Sitter just nu och väntar på maat! Grillat dessutom, kan inte bli bättre!
Sedan ska jag trotsa gudarna och ta moppen till sanna, får väl hoppas att jag åtminstone kommer fram levande.. Sen blir det mysiskväll framför sommarkrysset! Men nuu luktar det grillat! Pusshej


Vet du vad? Jag älskar dig!


~


-


Lördaag

Hej,
Träffade christoffer igårkväll, sen när jag skulle hem så ville min moppe såklart inte funka.. Ååååh så trött på att åka moppe, vill ha bil nunununu!!
Mamma kom iaf och hämtade mig vid typ 12, stackarn.. (a)
Idag vaknade jag vid halv elva av ett sms, åt frukost och sen åkte jag o thomas och hämtade moppen. Batteriet va slut, så de va lösningen!
Nuu sitter jag och tittar på mina bröder som badar i poolen, funderar på fall jag ska orka bada jag med.. Hm..


Bästa


Du gör mig så glad


Im that girl



~~~


Du gör mig så lycklig


LYCKAAA

Nuu är jag äntligen hemma!! Dom hade fått svar på vissa, men inte alla proverna. Men allting går sakta men säkert framåt, alla höga värden osv har sakta börjat sänkas.
Första provet jag tog visade att min sänka låg på 106, i tisdags låg den på 76 och idag var den nere på 69. Sänkan ska dock ligga under 10, men ändå, det går framåt!
Levervärderna har också sjunkit en hel del vilket känns skönt! Ska inte tillbaka förens om en vecka, vilket betyder en HEL veckas sommarlov! Woho!
Nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i sängen med varm choklad och en filt! Puss!
Ni får en finfin bild på min & mammas mat idag, intressant va?


Akademiska

Hej,
Nu är jag tillbaka i uppsala. Mamma och jag har redan hunnit gå vilse då vi skulle gå till provtagningen i ett annat hus men tillslut hittade vi och jag fick stå ut med ännu ett blodprov, dock bara 7 rör idag! Minsta nånsin tror jag, hallelujah!
Nu sitter vi i en skön soffa och väntar på att någon ska prata med oss och förhoppningsvis säga: sofie du är frisk, nu får du åka hem!
Dock så vet jag att de aldrig kommer hända meeeen man kan ju alltid hoppas! Haha orkaaa jag vill hem... Pusshej!


'

Hej,
Idag har det inte hänt så speciellt mycket, träffade sanna på torget vid halv 2. Vi hade lite välbehövligt girltalk och massa turister frågade oss om vägbeskrivning, fast när det kom en gubbe och kallade oss vackra och ville sitta med oss så sprang vi till sannas familj som va lite längre bort hahaha..
Åkte hem vid halv fyra, åt mat och sen åkte jag och träffade christoffer ett tag.
Kom hem för en halvtimme sen och imorgon väntas antagligen ännu en dag på sjukhuset.. Blööö jag orkar inte :(
Men nu måste jag nog sova.. Natti!


~ Im walking on sunshine ~


Head up, stay strong, fake a smile & move on ~


-


För i helvete stå för vem du är

Men alltså allvarligt? "Attention whore"? Va det de bästa du kunde komma på? Helt seriöst? Vart har jag skrivit att jag faktiskt vill bli inlagd? Vem fan vill ens bli inlagd? Jag hatar sjukhus, nålar och allt som ens finns innanför deras väggar. Du kanske inte riktigt kan läsa, men vad jag kan se skrev jag "fuck mitt liv" x antal gånger, den meningen står med i varje inlägg som har något med sjukhus att göra. Vadå uppmärksamhet? Tror du på fullaste allvar att jag skriver det här för att få uppmärksamhet? Då känner du verkligen inte mig, så då har du ingen anledning att uttala dig och verkligen inte "anklaga" mig för saker.
Och om jag nu är så jävla dryg, varför lägger du ner tid på att ens läsa inlägg i min blogg? Ingen tvingar dig. Det är min blogg, och jag skriver exakt vad jag vill och när jag vill här. Tycker du kan skriva till mig på facebook när du ser det här, för jag antar att du har mig som vän där :) men lägg ner den skiten att kommentera saker, som dessutom inte är sant och när du dessutom är för feg för att ens kunna stå för den du är. Det är bara löjligt och barnsligt. Tänk på det när du leker cool nästa gång, puss!


Onsdag

Godmoorgon!
Vaknade för en stund sen, åt frukost med mina bröder och sen fick jag såklart ont så jag la mig i sängen igen. Ska strax hjälpa mamma, thomas och morfar med att sätta ihop bänkar/hyllor i tvättstugan fall jag orkar. Heeelt slut verkligen. Sen ska jag försöka träffa sanna ett tag innan hon åker bort igen, buhu.. Meeen nu ska jag röra på fläsket och försöka hjälpa till, ha en bra dag! Puss!
Bjuder på en finfin bild på mina saknisar!


Allting blir inte alltid som man tänkt sig


Svar

För det första: Om du nu är så intresserad av att veta vem det är så kan du ju skriva till mig på facebook och fråga vem det är eller hur? :)
För det andra: Vad leker du som inte kan skriva ditt namn? Haha stackars liten kan inte stå för vem den är :(


Även fast jag typ hatar dig så liksom älskar jag dig


Love life

"God"morgon.
Läkarna har hittat stora fel på min lever men dom vet inte riktigt vad det beror på. Och pågrund av att dom inte riktigt vet så skrev dom in mig, men som tur va fick jag sova hemma! Men nu ska vi tillbaka igen, hallelujah!
Bästa sommarlovet nånsin, men nu ska jag försöka duscha trots att jag har kanylfan i armen. Wish me luck!
Haa en bra dag! För de kommer inte jag ha! Pussss


Underbart


Akuten

Hej,
Ligger just nu på akuten i uppsala med min mamma. Vi har jätte kul i vårat rum! Blir förmodligen inlagd, fuck mitt liv.
Puss!


Moot uppsala!


RSS 2.0