all I need is a friend


-

Jag känner att detta kommer att bli ännu en sån där deppblogg, och jag vill inte ha någon sådan. Men just nu känner jag att jag verkligen måste skriva av mig då jag inte har någon att prata med. 
 
Min psykolog säger att jag ska skriva. Skriva vad jag känner. Men det går inte, jag har ingenting att varken skriva eller säga. Jag är helt tom, helt borta. Jag känner inte igen mig själv, jag velar fram och tillbaka hela tiden när det gäller allt. Jag orkar inte med skolan och gråter mig till söms natt efter natt. 
 
Jag klarar inte av någonting längre, minsta lilla och jag blir antingen förbannad eller ledsen. Jag vet inte varför, och jag ber tusen gånger om ursäkt för det. Jag skäller och skriker på människor, som faktiskt försöker hjälpa mig. Men JA jag behöver hjälp. Av vänner. Människor runt omkring. Jag behöver er, dig. 
 
Innan allt det här hade jag många. vi pratade varje dag och folk sa hur mycket dom älskade mig och allt var så bra. Och det va tack vare det som jag fick mod att berätta, och våga stå för det.
 
Men något hände när jag berättade. Alla blev osäkra och rädda för mig. De visste inte hur de skulle bete sig eller vad de skulle säga. Alla förändrades, och försvann mer och mer. Folk som innan kramat mig i skolan, tittade inte ens på mig. 
 
Men jag har inte förändrats. Jag är precis samma person. "glada sofie" som alla säger. Jag behöver folk runt mig hela tiden. Någon som är tillgänglig 24/7. Du behöver inte förstå, du behöver bara lyssna och säga att jag klarar det. Jag vet att jag klarar det, jag har gjort det hittils.
 
Jag har klarat rätt mycket fram tills nu om jag tänker efter. jag har klarat hans otäcka leénde, hans svettiga händer och hans obehagliga röst. Jag har klarat av hans hot och alla dessa jävla kvällar.Och allt har jag klarat av helt själv, utan hjälp. Endast en dagbok. 
 
Men jag säger inte att det är en piece of cake, tvärt om. Det är så jävla svårt så ni förstår inte. Jag har mardrömmar, och kan fortfarande känna hans händer på min kropp vissa nätter. Jag ser hans äckliga leénde gång på gång. Överallt. Och den där jävla garderoben, och din jävla fula skjorta.
 
Försvinn ur mitt liv någon gång. dö, bara dö.
 
 

Mammas födelsedag

God kväll, det enda positiva med den här dagen är att mamma fyller år. Gav henne en "mamma bok" där jag skrev lite om henne osv. Skolan var seg, hade individuellt val grejs, åkte hem vid tolv och sov typ från ett till fem. Vet inte vad det är med mig. Blev lite knas igår, så jag hade svårt att sova igår natt och svårt att koncentrera mig idag. Nyss öppnade mamma presenterna av thomas, och de va en soda streamer och olika drycker. Fall någon undrar. Skulle ja pluggat nu men jag hittar inte lusten eller orken, känner mig bara svag. Damn.


Dagar blev till år, lätt blev svårt, tänk om det bara kunde bli som förut.


~


Torsdag

Hejdär! Nu är skolan igång, idag har jag haft matte, engelska och pedagogik. Helt okej dag, har skrattat i princip hela dagen tror jag! Efter skolan åkte jag med mamma och handlade, sen köpte vi pizza mitt i veckan, uups! Ikväll blir det myskväll för jag har köpt laktosfri glass, wihoo! Puss


Sometimes, i think that i maybe think to much.


3 januari 2013

Hej, har helt glömt bort bloggen det här året!
Min nyår var bättre än bäst, spenderade den med dom bästa och den kunde inte bli bättre! Min underbart snälla kusin lånade ut sin lägenhet till oss. Vi lagade trerätters, lekte olika lekar och liksom bara aa hade det awesome! Dagen/kvällen/natten spenderades med min underbara pojkvän, min underbara bästavän, rasmus, jonas, anton, linnea och moss! Sanna och jag lagade efterrätten, vilket blev frukt och glass. muumms! Vid tolv gick vi ut till torget och tittade på raketerna också, sen gick vi tillbaka till lägenheten och spelade kortspel. HAHAHA dog. 
 
rasmus städar!!
 
 
Igår var jag och johan till västerås och shoppade lite. Fick med mig två tröjor och ett par byxor hem! 
Idag tränade jag med johan och sanna, och ikväll ska jag packa och bara ta det lugnt. För imorgon 7:30 kommer min moster och hämtar mig så ska jag åka med dom till pappa. döda mig. 
men nu ska jag börja packa lite, puss!
 
 

RSS 2.0