måndag

Hej på er! Har haft fullt upp i helgen och det har varit bra väder så jag har inte velat/haft tid att sitta vid datorn. 
Drar lite snabbt vad som hänt;
 
Fredag: Åkte till bresse och träffade ebba & lovisa, pratade, åt pommes och chilla gaalet! På kvällen åt vi middag med min "faster" och emils familj, UTAN emil. fuckyou. Senare på kvällen kom johan, vi pratade ut osv. Han sov hos mig. 
 
Lördag: Kommer inte ihåg vad vi gjorde faktiskt..? Tror vi åkte hem till honom, och innan det så hyrde vi en film och skulle egentligen sova hos honom, men jag mådde dåligt för allt som hänt så vi åkte hem till mig och sov istället. 
 
Söndag: Gjorde ingenting speciellt, med vid 3/4 åkte vi till stan och hämtade upp rasmus & jonas, drog till donken as usual. Åt, pratade och sen ringde mamma och frågade fall vi ville med och bada i hallstahammar idag. Såå vi åkte hem till johan igen, hämtade hans grejer och sen sov han hos mig igen. 
 
Idag: Vaknade runt halv tio, jag duschade och packade badkläder osv. Vi åkte till hallstahammar och hämtade hampus och lämnade hampus. Och så badade vi tills runt 5, fikade köpte glass osv.. Och snart ska jag in till stan och träffa johan & dom, sen sover jag hos johan och så åker vi till v-rås imorgon och fixar hans mobil som AALDRIG blir fixad.. Men ska äta nu, puss!
 
 

Fredag

Hallå, ligger i sängen just nu. Vaknade för en kvart sen, vet inte vad jag ska göra idag.. Fint väder så jag ska försöka få med mig någon till bresse.. Hihi puss!


Gröna Lund

Hej på er! 

Idag var en lite bättre dag. Åkte till grönan idag med familjen, ann, pierre, gerry & tobias! Fast jag & tobias gick mest själva och åkte. Vi åkte kvasten, jet line, twister, shop express och flygande mattan, hah! bangade när de gällde fritt fall och insane.. fegis (a) hihi nejmen hade en underbart rolig dag och det var dessutom jätte kul att träffa tobias igen! ♥ Har inte sätt pojken på två år tror jag, så de va verkligen dags att ses! Mamma och killarna vann även en stor dumle sak, när vi kom hem såg jag också att jag hade fått min lön! 5,2 inte så dåligt iaf :D nu ska jag äta glass och fundera lite i min ensamhet, kanske ringa oliverbebis och prata. Upp till bevis, puss!

 


Gröna Lund

Hej på er! 

Idag var en lite bättre dag. Åkte till grönan idag med familjen, ann, pierre, gerry & tobias! Fast jag & tobias gick mest själva och åkte. Vi åkte kvasten, jet line, twister, shop express och flygande mattan, hah! bangade när de gällde fritt fall och insane.. fegis (a) hihi nejmen hade en underbart rolig dag och det var dessutom jätte kul att träffa tobias igen! ♥ Har inte sätt pojken på två år tror jag, så de va verkligen dags att ses! Mamma och killarna vann även en stor dumle sak, när vi kom hem såg jag också att jag hade fått min lön! 5,2 inte så dåligt iaf :D nu ska jag äta glass och fundera lite i min ensamhet, kanske ringa oliverbebis och prata. Upp till bevis, puss!

 


.

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

onsdag - världens sämsta dag

Hej, sitter i här ett hörn och äter glass. 
Dagen har varit sämst. Bråk och tjaffs hela dagen, orkar inte med den här skiten. 
Träffade iaf oliver vid 5 och pratade ur mig. Gud så skönt! Hjärta på dig bästavän! Vi pratade väl 1 ½ timme kanske, sen åkte jag hem och fick veta att jag ska till grönan imorgon med familjen. Kuul osv. Fast tobias kanske skulle med, thats gr8! ska dock gå upp typ 7 imorgon för att min cp familj ska va där klockan 10 :) typ gå och lägga sig nudå.. äsh, nu ska jag sätta på en kärleksfilm, fundera och gråta. Det låter bra, puss!
 
 

tidsfördriv

Vad heter han - Johan 
Hur gammal är han - 17 år 
Vad kallar du honom - johan, älskling osv
Vad har han för ögon färg - Gröna
Vad har han för hårfärg? - Brun/blond
Hur länge har ni varit tillsammans - Ett år
Hur träffades ni - Facebook, bresse osv
Vad gör ni när ni träffas - allt möjligt
Har ni haft sex - ja
Dricker han alkohol - Ibland
Röker han - nej
Hur ofta är ni med varann - lagom
Är han snygg - ja
Är han en jävel på att kyssas - ohja
Minns du eran första kyss? - hihi ja
När ska ni ses nästa gång? - idaaag
När pratade du med han sist? - igårkväll
Har han bra klädstil? - ja 
Har han ätstörningar - hahaha nej verkligen inte
Är han tjock - BIG NO
Har han sexig kropp - jaaaa :$
Är han snäll? världens snällaste
Vad lyssnar han på för musik - allt möjligt
Vad är han bra på - stötta, finnas där och förstå. OCH göra mig glad
Vad är han inte bra på - ta det lugnt
Vad gillar han för filmer - action
Vad tycker han mest om - träna
Vad tycker han bäst om hos dig - mina ögon tror jag..?
Brukar han ge dig komplimanger - ja
charmig, blyg eller otrevlig - charmig
Har han träffat din mamma eller pappa - båda
Gillar dom honom? - absolut
Vad gillar han för mat - allt utom fisk, hah
Tar han hand om dig - haha aa
Pratar ni om allt - ja
Vet du allt om honom och han allt om dig - han vet i princip allt om mig iallafall, men självklart finns det saker som det inte är värt att veta
Har ni bråkat någon gång - ja
Känner du honom väl - ja
Tycker du om honom - riktigt mycket
Tycker han om dig - haha ja?
Va ni vänner före kärleken - nej
Bråkar ni ofta - vi har våra periodet
Gör du allt för honom - ja faktist..
Kommer ni alltid vara tillsammans? - för alltid är väldigt länge, men iallafall ett tag till.
 
 

Oops

Oj har helt glömt bort bloggen! Ledsen för det.. Åkte iaf hem från pappa i lördags, tog tåget helt själv, fick sällskap/ragg på tåget och fick sen vänta en halvtimme på bussen hem. Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt.. Fixat lite på mitt rum osv. På onsdag kommer Ann, Pierre & Gerry hit, på fredag ska vi grilla med emils familj och på lördag ska jag och mamma på marknad! Fullspäckad vecka! Och imorgon ska jag dessvärre städa.. Menmen just nu ligger jag på mitt rum och tittar på film, ska fortsätta med det nu och sen sova, puss!


Fredag

Just nu sitter jag och Ingemar och väntar på att Johan ska bli klar på toan, och sen ska vi skjutsa han till tåget :( jag blir kvar några dagar till, vet dock inte hur länge. Men nu ska jag skynda på Johan, puss!


Ett år


Mys

Hallå, sitter och myser med älskling framför tvn. Igår när vi kom fram så gick vi ner på stan och shoppade, fick med mig en hel del faktiskt! Idag har vi också varit på stan, sen åt vi hos farmor. Imorgon har vi varit tillsammans i ett år så vi ska äta middag på en restaurang och kanske mysa nere på bryggan! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, puss!


På tåget

Hej, sitter på tåget med älskling och just nu har vi stannat i Borlänge. När vi är framme ska vi till farmor och äta, vi hörs senare!


söndag

Haha hej, helt glömt bort bloggen i helgen.. woops
Johan sov hos mig igår och i förrgår. Vi skulle ha åkt till uppsala och fixat ny mobil till johan, men killen han skulle köpa den av hörde aldrig av sig av någon konstig anledning.. vi åkte iaf till max och åt, sen hem till honom och vänta från klockan halv 6 tills typ halv 9. Sen gav vi upp, åkte till coop för att köpa godis, då träffade vi moss & linnea också! När vi hade köpt godis så gick påsen sönder så vi tappade en sak, och då var de någon som tog de.. snålt. Vi åkte hem till mig, åt och sen kollade vi på tv & film och åt godis resten av kvällen. Idag vakna vi runt 12, åt frukost och sen skjutsade mamma & jag hem honom. Vi gick in på coop och köpte saker inför veckan, ni vet basic saker.. Nu har jag börjat packa lite, men insett att jag inte kan packa allt eftersom jag ska duscha imorgon bitti. VARSÅGOD för denna otroligt onödiga informationen! puss på er!
 

fredag

Hej, åkte till johan igår. Vi pratade lite osv, sen fick vi skjuts hem till moss. Där gjorde vi ingenting speciellt, killarna spelade xbox tyyyp. Sen GICK vi till donken, eller aa alla hade cyklar utom jag och johan med eeen person ville inte skjutsa såå vi fick gå typ hela vägen. Fast på vägen tillbaka skjutsade moss mig och rasmus johan. När vi kom hem gjorde vi ingenting, somna typ direkt haha. Idag vaknade vi runt 11 tror jag, åt frukost och sen vid halv 2 hämtade mamma oss. Vi åkte hem till mig där det var strömavbrott ett tag, och då spelade vi spel på mobilen och johan och mina bröder spelade fotbollsspel. Sen kom isac & emilia och då spelade dom fifa, hah. Jag duschade, johan & hampus badade och sen åt vi grillat. Men ska vara social nu, puss!
 
 

torsdag

Hej på er! 
Gårdagen slutade bra. Sanna kom hit igår, vi pratade osv. Hon sov hos mig, fast jag somnade redan klockan tio. Jag var helt slut i kroppen! idag vaknade vi runt 11, åt frukost, jag tvättade och sen skjutsade thomas och jag hem henne. Sen åkte vi hem, gjorde i stort sätt igenting. Eva kom hit, sen kom också mormor och morfar. Vi pratade lite osv. Kändes skönt! 
Vid 8 ska jag & mamma hämta johan vid tåget, och sen sover jag hos honom ikväll! Men nu måste jag kila, vi hörs!
 

fråga-svar

 
Malin ([email protected]Om: onsdag
vad har hänt? kramar
 
 
Svar: Det får jag egentligen inte tala om, men jag kan säga såhär:
Sanningen har kommit ifatt en person som har behandlat mig illa, och han sitter nu och väntar på hur hans liv kommer se ut i framtiden.
 
 

onsdag

Hej. Gick upp tidigt idag, redan vid 9 faktiskt. Åt frukost och pratade lite med thomas, vid ungefär 11 ringde pappa, och vi pratade ett tag. Vid halv 12 skjutsade thomas in mig till mammas jobb och sen åkte mamma och jag till uppsala. Vi fick träffa en jätte trevlig tjej, hon visade oss runt och berättade hur allting skulle gå till. Sen kom min advokat, hon berättade lite om sig själv osv. Sen fick jag gå in i ett annat rum med den trevliga tjejen. I rummet var de två kameror och microfoner. Hon frågade frågor, och jag berättade. Förhöret tog ungefär 1 ½ timme tror jag. När det var klart så pratade vi lite till med mamma, advokaten och en annan polis. Sen åkte vi till donken och åt, haha. Vi va hemma runt kvart över 5, och jag är så himla trött så jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart, hah! Dagen har iaf varit stressande, pressande och otroligt förvirrande. Usch, har sån huvudvärk så ni anar inte. Tur att jag & älskling ska bort härifrån i en vecka på måndag! Men nu ska jag plocka undan lite kläder på mitt rum, puss! 
 

ikväll så är vi hjätar

Hej, knappt bloggat idag jag vet! Men dagen har varit omtumlande på alla vis. Vaknade runt 10, mådde illa och höll på att spy så jag gick och la mig igen vid tolv. Klocka tre väckte thomas mig och sa att min pappa var här. Pappa berättade massor och min dröm slog in! Resten av dagen har jag inte gjort något speciellt. Lyssnat på musik och umgåtts med familjen. Ringde johan och berättade också, han blev lika glad och lättad han! för nu vet jag att det är över. ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har ingen lust att göra något.
take care ♥
 

i dont want to do this anymore

Säg aldrig "Jag älskar dig", om du en dag tänker hata mig. 
Se aldrig åt mitt håll, om du en dag har tänkt att vända blicken. 
Lova mig inget, om du inte kan hålla det du sagt. 
Torka aldrig mina tårar, om du en dag tänker skapa dom.
 
 
 

sommaren förstörd

härligt!
fyra av mina planer är förstörda i sommar!
tack pappa, du måste verkligen älska mig!

i will never be afraid again

Legat i sängen och degat/deppat hela dagen. Nu har jag fått nog och ska ta tag i mig själv, drar mig in mot stan så får jag se vad jag gör. Måste prata med någon, det är akut. Uppdaterar senare ♥
 
 
hela min värld snurrar, vet knappt vem jag är längre.

Äntligen!

sådär ja!
Nu har jag äntligen fixat min design, vad tycks?
bjuder

you know im strong, but I cant take that.

Jag försökte, det gjorde jag verkligen.
 

måndag

Godmorgon, måndag idag. Vilket innebär min första sommarlovsdag! en mindre bra grej är att iprincip alla jag umgås med är bortresta, *tummen upp* vad ska jag göra? blir väl att ligga och sova hela dagen, för jag är verkligen inte på bra humör idag. deppig och skit.. 
 
 

fight for the people you love, or they will leave you.


problemen packas ner och göms bakom ett leénde.

 

om du bara visste hur mycket jag kämpar för oss varje dag.

Tumblr_m6gdmq9fcb1qguahro1_500_largeTumblr_lzav0xdm7m1r9ggrvo1_500_large599976_3473169468270_239032851_n_large320411_447807875239441_1731412191_n_large406011_385398401520816_666467599_n_large
 
you may not be pushing me away, but you're not fighting to keep me either.

priset för världens sämsta bloggare går till: ...

Haha hej! vet att jag suger på dethär, men jag har mycket att göra nu. Jobbade sista dagen i fredags, LYCKA! fick dessutom sluta 2 för att jag hade jobbat 105 timmar, bra sofie! I fredagskväll kom även älskling hit, vi åt pastasallad som jag gjort, kollade på film och åt chokladdoppade jordgubbar och åt godis. mys till max! I lördags gick vi upp vid 9 redan, jag duschade och fixade mig. Sen åkte vi till honom, han duschade och sen gick vi till stationen och mötte anton, jonas, ebba & lovisa. Tog bussen till västerås, gick runt och höll på att dö av värme så tillslut fick vi nog så vi gick och köpte shorts allihoppa, hah! Lite senare kom moss och linnea, vi gick runt på marknaden och kollade på bilar. Johan och jonas gjorde tatueringar, johansötis skrev mitt namn på armen (a) Vid typ 8/ halv 9 åkte vi till hälla och kollade på..ja jag vet inte.. massa bilar som åkte runt! Tog bussen tillbaka till city vid typ halv 12, var hemma runt 1/2 kanske? Låg och pratade tills typ tre, sen somnade vi. Vaknade runt 12 idag, åt frukost & sen hem till mig och hämta mina träningskläder. Efter vi tränat köpte vi godis, sen åkte johan hem till sig och jag till mig. buhu, älskling ska vara borta i 4 dagar.. :( 
 

oops I did it again

Oj, jag glömde bort bloggen.. IGEN.. 
Har iaf slutat fem varje dag, och när jag slutade igår åkte jag hem och duschade och åt, sen åkte jag till johan. Fick blommor av min älskling och en underbart mysig kväll i klubbholmen med muffins, kakor & dricka! Åkte hem runt halv tio, la mig typ direkt när jag kom hem. Idag ringde klockan som alla dagar halv 7, började åtta as usual. Dagen gick fort, jenny bjöd på tårta eftersom det var hennes sista dag. Själv har jag ju en dag kvar tills semester! 
Ska dessutom till pappa om två veckor, älsklingen kanske följer med också! underbart! nu ska jag städa mitt rum, puss! 
 
jag saknar dig min bästavän, vad hände med oss?
jo, vi förlorade varandra och gick åt olika håll.

i'll be there in a heartbeat

Bara jag som tycker det tar emot extra mycket att kliva upp halv 7 på en måndag? usch.. har iallafall varit ute iprincip hela dagen, tvättat leksaker och lådor med jenny medans rebecca bakade bröd. Rebecca och jag hade massvis att prata om på rasten, hah!  Slutade vid 5, åkte bredvid rebecca som cyklade ett tag och sen åkte jag hem. Pratade med johan och han kommer hit ikväll. Börjar åtta imorgon igen, ååh orkar inte. Men bara en vecka kvar, sen får även jag sommarlov!  Men nu ska jag fixa lite, vi hörs! 
 

cityfestivalen

Hej! I fredags åkte jag till johan, vi gjorde inget speciellt, typ kollade på tv osv. Åkte till rasmus och kollade på film med boysen och sen vidare mot donken. En helt vanlig fredag med andra ord, haha! Sov hos honom tills igår, vi åkte hem till mig och jag duschade, fixade mig, packade osv. Och vid halv 4 mötte vi jonas vid tåget, och sen vidare mot v-rås till cf. Senare kom dom andra, vi gick på marknaden och kvällen blev aweeeeeeeesome :D åkte hem vid typ två, kom hem vid typ tre tror jag. Somnade typ direkt, vaknade vid 1 idag. Och nyss åkte vi hem till mig, för jag måste tvätta.. puss!


RSS 2.0