nyy mobil!

Hej sötisar, vet inte när jag bloggade senast.. har helt glömt bort bloggen! Men jag har jobbat både idag och igår, och igår efter jobbet var jag bara hem och böt om sen raka vägen till skolparken där vi kollade på invigningen av global cup. Elin Lanto, Robin stjernberg och nån random kille var där och uppträdde. Vi kom hem runt 9, och då var jag för trött för att sätta mig vid datorn. Somnade runt 11 tror jag. Jobbade idag, söta barn! Efter jobbet när jag kom hem så låg den på köksbordet. MIN SPRILLANS NYA IPHONE 4S! Aaah lyckan går inte att beskriva! Så har pillat på den sen jag kom hem runt 4, hihi (a) Ska fortsätta pilla tills middagen är klar. Sen ska jag duscha och göra iordning mig. Usch har fått massa finnar, får alltid det när jag är stressad.. dethär med att jobba är nog inget för mig iaf.. uusch vill inte ha finnar :( Vid nio/halv tio ska jag till johan och sen ska vi ner och kolla på gatufestivalen. Imorgon blir det cityfestivalen med han och boysen vid 4, den här helgen började awesome och då ska den bli awesome! puss!
 

onsdag

Hej, fick byta avdelning på jobbet idag. Blev helt klart bättre! Slutade iaf vid 5,och när jag kom hem så kom johan. Vi åt äppelpaj och sen satt vi på mitt rum och pratade. Nu har vi precis ätit middag och han ringer sina vänner. Men nu ska jag va social, pusshej!
 

i just wanna make you proud

but i know, i will never be good enought for you.
sorry, i cant be perfect.

missat sammanlagt 8 timmar på jobbet.

Fan också! Var på jobbet i två timmar idag, sen orkade jag inte mer. Mådde så fruktansvärt illa och hade så himla ont i kroppen så mamma fick hämta mig. När jag kom hem gjorde jag varma baguetter, ihop om att må bättre. Resten av dagen har jag bara legat i soffan och kollat på tv. Skulle ha tränat ikväll, men det lär ju inte bli av. Även om jag mår bättre nu så har jag en ganska envis mor.. Nu ska jag iallafall plocka undan lite på mitt rum, känner att jag har legat stilla alderless för länge idag. Puss!
 
min & anders fot, haha skillnad?

Är jag ensam nu?


just because one guy you've met is an idiot, it doesnt mean that every guy is


sluta spela någon annan, testa va dig själv ett tag


Måndag

Hej på er!
Haft en bra dag? Min har inte varit speciellt bra alls faktiskt, har känt mig dålig och trött hela dagen. Ni vet, så där så det typ sticker i hela kroppen och ömmar så fort man nuddar något? Usch mådde inte bra alls imorse när jag åkte till jobbet. Och vädret gör ju inte saken bättre? Är det inte sommar nu? :o Thomas hämtade mig iallafall vid 2, och sen dess har jag inte gjort någonting. Bara tagit det lugnt faktiskt. Skulle ju egentligen ha tränat med sanna idag, men får se om jag orkar. Usch vill verkligen inte va sjuk nu.. Menmen, ska göra en kopp varm choklad och hoppas på bättre tider! puss ♥
 
emeliiiie!

Två timmar av mitt liv igår





godnatt, nu väntar sängen


Vad var ditt syfte?

Vad var ditt syfte med att göra det du gjorde?
Ville du bli av med mig?
Ville du göra mig illa?
Ville du hämnas?
Ville du sätta mig på plats?
Ville du skrämma mig?
 

Vet du vad, du lyckades inte med något av det. Eller jo, du skrämde mig. Grattis!
Varför? Vad har jag gjort dig, som gör att jag förtjänar just det där? 
Jag vet inte. Jag finner inga svar. Förstår ingenting.
Ältar fortfarande det som hände för 6 år sedan.
Min enda fråga är: Varför? Varför gjorde du så? Vad fick du ut av det?
Är du nöjd nu? Är du nöjd nu när du har förtstört så pass mycket för mig?
Jag litade på dig, hela min barndom faktiskt. 
Men allt raserades på mindre än en minut.
Och du förstörde allt.
 
Förut kunde jag känna rädsla för dig, men inte nu.
Du är för feg, du vågar inte.
Eller jo, igår bevisade du det. Att du vågar skada någon.
Hur tänkte du?
Att jag skulle dö? Skulle det kännas bra då? Skulle du varit nöjd då?
Med att ha dödat någon? 
 
Du är ingen person för mig, du existerar inte i mina ögon.
För mig är du död, helt jävla borta.
Du liksom bara är där, men du är ingen.
Hur? Varför? Ge mig svar.
Jag vill ha dom, jag vill slippa fundera. Vill slippa gråta.
För du är inte värd det. Du är dum.
I hela huvudet, på riktigt.
 
En sak till, och jag svär. 
Du är så jävla körd.
 
allt packas ner och göms bakom ett leénde

söndag

Usch vad jag hatar söndagar.. Jag åkte iaf in till johan igår kväll där rasmus och han var. Vi pratade lite osv. Sen vid 12 drog vi till moss. Vid 2 drog vi och åt på donken eftersom vi var hungriga. Somnade till där lite tror jag (a) men vid 3 åkte jag och johan hem. Låg och pratade tills klockan var 5 tror jag, sen somnade vi. Johan väckte mig vid 11 idag. Och sen satt vi och pratade tills klockan var runt 1 tror jag. Vi åt frukost, och sen fortsatte vi prata ett tag till. Vid 2 åkte vi hem till mig, åt och sen pratade johan med sin farmor i telefon. Han åkte vid kvart i 4 tror jag. Har inte gjort något speciellt sen dess. Suttit ute med mimmi i knät och myst. Nu ska jag duscha. Har verkligen noll lust att jobba imorgon.. usch.



some day i will find my way.


HAHAHAHA dog


bilder från midsommar

mobilbilder, därav kvalitén!

FREAK OUT!


Midsommar

Hej! Inte bloggat på några dagar tror jag, eller?
I torsdags jobbade jag tills 4, åt, duschade, packade sen skjutsade mamma in mig till johan. Vi tog tåget till stockholm där hans faster mötte oss. Vi gick hem till henne, fikade och sen gick vi och handlade. Gick hem, kollade på tv och la oss. Vaknade runt 8 dagen efter, åt, duschade och fixade oss sen åkte vi ut till johans farbror där vi skulle fira midsommar. Hans hus var SÅÅÅÅÅ lyxigt, typ dog.. Vi åt, några badade, åkte båt, scooter osv. Efter middagen tvingade johan i mig i bubbelpoolen, typ 40 grader i den :o Sen gick jag in, böt om och sen låg jag och johan i sängen och pratade ett tag. Tror vi somnade till för när jag vaknade var klockan 4 och då tog jag bort sminket och så somnade vi om. Vaknade runt 10, åt frukost och sen plockade vi undan tältet och skräpet. Vi duschade och sen skjutsade hans farbror oss till tunnelbanan, vi tog den till sth c, gick vilse på sture p, åt på burger king och sen gick vi till centralen och fikade tills tåget kom. Mamma hämtade mig och nu ska jag planera kvällen, ser ut som den innebär att äta godis i min ensamhet. 
 

ska fixa ny design!

Hej på er!

Började klockan 8 idag, vad har jag gjort idag?
- Tvättat leksaker
- Gungat
- Ritat
- Gjort drakar
- Bakat ännu en rulltårta, som dock blev fail
- Varit ute
 
Mja, typ det jag har gjort. Skulle göra en till rulltårta tills imorgon också, meen failade såklart. Den blev bränd ovanpå så jag tog ut den och skulle vända på den och då upptäckte jag att den va degig innuti. Liksom whaat?
Så stackars jessica fick göra en ny, hah (a) slutade iaf halv 5. LYCKA! Fick en ny kompis sista timmen också, aw söte kunde knappt varken gå eller prata (a) Haha! Nu väntar jag på att johan ska komma hit så ska vi ha myyskväll för att fira våran måndagsdag som var i måndags.. Haha är själv hemma iaf, de andra är på någon djurpark tills ikväll. Men nu ska jag bädda sängen, puss! ♥

i can feel you breathing

tjo, sitter och dunkar musik helt själv i min ensamhet. buhu osv. skriver med anders & johan på fb, så pass tråkigt har jag, hoho (a) naej men tränade med sanna vid 7, sen satt vi och väntade på att hennes buss skulle komma vid halv 9 och sen var jag med johan ett tag. Ska strax ta lite glass och slumra till framför en film tror jag (a) Orkar inte sova nu, ååh palla jobba imorgon. guuud va tråkigt *tänk på pengarna*.. godnatt!

andra dagen avklarad!

Hej, började 8 idag. Var i skogen hela förmiddagen, och vid 12 gick jag tillbaka och diskade och fixade och 1 ½ timme senare kom dom tillbaka. Hade rast i en halvtimme, satt helt ensam i personalrummet.. buhu..
Ett tag efter rasten bakade jag rulltårta tills midsommarfirandet på torsdag och sen gungade jag med några barn. Sedan gick vi över till lilla gården där jag va tills jag slutade. Åkte hem, fikade med mamma och ska strax äta lite och sen träna vid halv 7. HURTIG BRUD HÄR! Imorgon blir det troligen myskväll med älskling och massa godis för att fira våran elvamånadersdag vi hade igår. Och på torsdag åker jag och älskling till stockholm och hälsar på hans släkt över midsommar! åh längtar ♥ Men måste äta nu, puss!

alla har varit små


första dagen √

Hej på er, första dagen avklarad!
Började med att jag kom dit, fick veta vart jag skulle vara och sen var jag ute på gården med barnen hela förmiddagen. Lyckligtvis var Rebecca också där och det va lite jobbigt läge ibörjan, men vi klarade det! Förutom att alla barn gick ifrån oss när vi gick till dom.. Sen gick jag in med "lönnenbarnen". Gjorde inget speciellt, typ lekte och pysslade hela dagen hihi (a) Slutade vid fyra, tog moppen hem och så tyckte jag hade förtjänat en chokladboll såå jag tog en :L johan ringde och nu sitter jag och lyssnar på musik.

FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET! &månadsdag med sötis♥

Godmorgon, inte alla som går upp halv 8 på sommarlovet vaa? ;) Men som dom flesta i enköping ska jag jobba idag, har ingen lust alls för jag är för trött på morgonen.. Menmen, har iaf fixat mig nu och ska börja kolla på vad jag ska ha med mig :o vad ska man ha med sig till ett dagis egentligen? gummistövlar och regnkläder?! mamma har jobbat på ett, så hon får hjälpa mig (a) börjar om en halvtimme, måste gå nu ha en underbar dag! :D
Idag har jag & älskling varit tillsammans i hela 11 månader!
jag älskar dig, av hela mitt hjärta ♥
puss

kärlek är det finaste som finns.

i love you more than i did before ♥

tears are falling from my eyes

Why did it have to happen?
Why did it all have to end?
I'm a big big girl,
In a big big world,
It's not a big big thing if you leave me,
But I do do feel
That I do do will
Miss you much.

Vila i frid. ♥

tidsfördriv, yeaah

1.Är du singel?
- nej
2.Är du oskuld?
- nej
3.Har du kysst någon?
- ja
4.Är du kär?
- ja
5.Vem strulade du med senast?
- johan
6. Har du några syskon?
- tyvärr
7.Om du nu har syskon hur många har du?
- 5 trololo
8.Har dina föräldrar separerats?
- ja det har dom
9.Har du bonus syskon?
- beror på hur man ser på saken
10.Har dina föräldrar någonsin slagit dig?
- en gång, men då förtjänade jag det
11.Har du många vänner?
- många och många, man kan aldrig ha för många
12. vad heter din första kärlek?
- sebastian
13.Har du någon gång blivit sviken?
- det har väl alla någong gång?
14.När grät du senast?
- igår
15.Varför grät du?
- för att en nära till mig har gått bort
16.Vem gör dig gladast på hela jorden?
- johan olänge heter han
17.Beskriv din drömkille med 5 ord.
- omtänksam, romantisk, snäll, trygg och söt
18. Tycker du själv om ditt utseénde?
- olika från dag till dag
19.Har du bra självförtroende?
- varierar
20.Vad gör dig sur?
- andra som är sura, då blir jag sur
21.Vill du ha barn när du blir stor?
- absolut
22.Hur många barn vill du ha?
- två
23.Om du får en flicka vad ska hon heta?
- vet ej
24.Om du får en pojke vad ska han heta?
- Leo
25.Vad tänker du på just nu?
- godis, höhö :$
26.Vad har du gjort idag?
- vaknat upp bredvid min finaste
27.Vem älskar du mest?
- min mamma
28.Skriv hela ditt namn.
- Sofie Jennifer Gustafson
29.Hur många killar har du haft?
- Två "riktiga"
30.Vilken är din naturliga hårfärg?
- blond
31.När fyller du år?
- sjunde februari nittonhundranittiosex
32.Hur många har du i din släkt?
- för många för att kunna räkna till, haha
33.Går de bra i skolan?
- SOMMARLOV
34.Och om de inte gör de beskriv varför.
-
35.Hur mår du just nu?
- helt okej faktiskt
36.Vill du att vi ska sluta fråga frågor nu?
- nej
37.Vi har 3 frågor till.
- come at me bro!
38.Vad vill du bli när du blir stor?
- jobba med barn
39.Gillar du eran skolmat?
- ibland
40.Svarade du ärligt på alla frågor?
- aah
1.Är du singel?
- nej
2.Är du oskuld?
- nej
3.Har du kysst någon?
- ja
4.Är du kär?
- ja
5.Vem strulade du med senast?
- johan
6. Har du några syskon?
- tyvärr
7.Om du nu har syskon hur många har du?
- 5 trololo
8.Har dina föräldrar separerats?
- ja det har dom
9.Har du bonus syskon?
- beror på hur man ser på saken
10.Har dina föräldrar någonsin slagit dig?
- en gång, men då förtjänade jag det
11.Har du många vänner?
- många och många, man kan aldrig ha för många
12. vad heter din första kärlek?
- sebastian
13.Har du någon gång blivit sviken?
- det har väl alla någong gång?
14.När grät du senast?
- igår
15.Varför grät du?
- för att en nära till mig har gått bort
16.Vem gör dig gladast på hela jorden?
- johan olänge heter han
17.Beskriv din drömkille med 5 ord.
- omtänksam, romantisk, snäll, trygg och söt
18. Tycker du själv om ditt utseénde?
- olika från dag till dag
19.Har du bra självförtroende?
- varierar
20.Vad gör dig sur?
- andra som är sura, då blir jag sur
21.Vill du ha barn när du blir stor?
- absolut
22.Hur många barn vill du ha?
- två
23.Om du får en flicka vad ska hon heta?
- vet ej
24.Om du får en pojke vad ska han heta?
- Leo
25.Vad tänker du på just nu?
- godis, höhö :$
26.Vad har du gjort idag?
- vaknat upp bredvid min finaste
27.Vem älskar du mest?
- min mamma
28.Skriv hela ditt namn.
- Sofie Jennifer Gustafson
29.Hur många killar har du haft?
- Två "riktiga"
30.Vilken är din naturliga hårfärg?
- blond
31.När fyller du år?
- sjunde februari nittonhundranittiosex
32.Hur många har du i din släkt?
- för många för att kunna räkna till, haha
33.Går de bra i skolan?
- SOMMARLOV
34.Och om de inte gör de beskriv varför.
-
35.Hur mår du just nu?
- helt okej faktiskt
36.Vill du att vi ska sluta fråga frågor nu?
- nej
37.Vi har 3 frågor till.
- come at me bro!
38.Vad vill du bli när du blir stor?
- jobba med barn
39.Gillar du eran skolmat?
- ibland
40.Svarade du ärligt på alla frågor?
- aah

vila i frid. du är redan saknad.

gud vad jag är dålig på att blogga känner jag :o..
i fredags var först jag och sanna i uppsala, fick med mig lite saker iaf ;) och sen hade vi filmkväll, kollade på nästan två av sex filmer. HAHAHA vi var så trötta (a) Igår ringde johan när vi vaknade och frågade om jag ville med till fyrishov. Så jag och boysen åkte dit. Fick även ett dåligt samtal på vägen dit, det värsta händer de bästa. Vi var iaf där tills 7/8 och sen tog vi bussen tillbaka till stan och åt på burger king, tog bussen hem och sen låg jag och johan och kollade på film ett tag tills han förstod att jag inte fattade filmen alls (a) Sen låg vi och myste och pratade tills klockan blev 5. Då somnade johan och jag låg typ hela natten och lyssnade på regnet och johan när han sov (a) Vaknade vid 11 idag, myste och sen hämtade mamma, thomas och bror mig. Och nu sitter jag här, har massvis med godis sen filmkvällen och ett stökigt rum. Städa maybe? mjo får nog bli så.
Börjar jobba imorgon, gaash! :D Och på torsdag ska jag och johan tills hans farbror och fira midsommar där, fett myys! :D
if i could, i would give you everything.

fredag

Hej (a) alltså, jag har inte tid att blogga nu förtiden.. har för mycket att göra känns de som (a) sommarlov nu och ska jobba på måndag, woho! :D
Igår tränade jag och sanna, vi klarade 10 min på crosstrainern och cykeln PLUS 5 min på roddsaken, DUKTIGA TJEJER! :D 

Idag ska jag iaf va med sanna och ha filmkväll! Min söta bror ringde imorse och väckte mug och sa att han var i enköping, meen han jag hann tyvärr inte träffa honom :( ska strax duscha och sen åka förbi johan och hämta en hjälm och sen mot uppsala och shoppa med sanna och sen köper vi massvis med godis och kollar på film hela kvällen! Men nu ska jag duscha, pusshej

smile baby, its over. you are free.


skolavslutning 2012

Jag har nu gått ut nian, hurra!
Gick ut med 7 vg och 5 g.
Jag är iallafall nöjd, för jag hade 2 vgn, ett ig och resten g förra året.
Det är en förbättring, bra sofie!
Sov hos mormor igår för att jag inte hade någon skjuts in idag.
Hade naturligtvis jordens värsta hårdag idag, menmen.
Ikväll blir det feeest! ebba & emelie sover här efter, puss!

Grattis på födelsedagen älskling! ♥


juste jag har blogg..

HAHAHA hej.. glömde helt bort att jag hade blogg!
Men iaf, har inte hänt något speciellt.
I onsdags var det nationaldagen, då var vi lediga. älskling sov hos mig, vi tränade med sanna typ.
I torsdags var det bal klockan 6, så var ledig hela dagen fram tills dess. Åkte till uppsala med johan och köpte skor. Dock så spöregnade det. Men ja, sen vid 4 kom eva hit och sminkade och fixade mitt hår. Mamma skjutsade in mig, jag mötte tjejerna utanför skolan, gick in och typ "minglade" som lärarna sa. Vi fick förrätt, nachos (?), kyckling, potatis och bearnese (?) till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt. Vi körde nån musiklek, lärarna sjöng och sen dansade vi, eller ah, några ;) Vid 11 åkte jag hem med emil för både han och jag ville hem. Hade dock förväntat mig mycket mer.. lite konstigt upplagt tycker jag, ända vi gjorde va att äta.. HAHA men ah.
Igår åkte jag hem till johan vid halv 4. Fixade håret och bytte om. Sen fick vi skjuts hem till jonas och där väntade vi på dom andra. När dom kom så gick vi hem till robin som tog studenten! Vi åt, fikade och pratade. Tillslut var de så mycket mygg så vi gick in. Mjaa efter ett tag gick vi hem till rasmus och fick massa fika av hans mamma, hon bakar som en guuud btw! (a) Jonas och anton gick hem så jag, johan & rasmus satt kvar med kakorna och pratade ett tag till. Sen gick johan och jag hem. Vaknade idag typ 12 (?), åt frukost och sen åkte jag hem. Älskling fyller år imorgon, har dock varken haft tid eller pengar att köpa något än :( fan också! Men har en sak som jag håller på att fixa med :D mohaha (a) Nu ska jag fortsätta, puss!
balen med mina fina tjejer! ♥
boysen ♥
jag & jonas ♥
jag & johan ♥

måndag

Åååh bara en vecka kvar till skolavslutningen! :D
hej föresten, måndag idag. Gick ovanligt snabbt, chill lektioner och musikskolan efter.
Träffade älskling en snabbis också ♥
Har faktiskt inget att berätta, såå vi hörs!

hur blir jag hel igen, efter du tog sönder mig?

vart har jag dig?
är jag kär i dig?
när ska min ångest försvinna?
gör du mig lycklig?
varför gråter jag?
älskar du mig?
vill du ha mig?
är hon vackrare än mig?
tycker du om mig?
menar du det du säger?
är jag vacker?
kommer han göra något?
varför lämnar alla mig?
är det mig det är fel på?
kommer du lämna mig nu?
vad är meningen med livet?
varför är jag inte glad?
varför gjorde han sådär mot mig?
förtjänade jag det?
varför?
kommer det alltid göra ont?
hur kunde du?
varför älskar du inte mig lika mycket som honom?
vad har han som inte jag?
varför är jag inte lika perfekt som alla andra?
när ska jag bli fri från dessa tankar?
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg.

deppmode.


it hurts.



söndag

Hej, mamma skjutsade hem mig till johan igen vid 3. Vi pratade lite osv, sen åkte vi till moss där han & rasmus va. Satt där ett tag, och sen gick vi till bergvreten och åt pizza! Sen hem till moss igen, och sen kom Anton, Robin och senare linnea. Vi kollade på tv, och sen började killarna spela poker. Och ingen hade vunnit förens tolv. Yeah! Spelade fifa med anton, jag vann med 4-0! *host tvärt om* Men aah, kvällen var iallafall awesome! Alla drog runt 1, då åkte jag & johan hem till honom. myysigt, sen somna vi runt 3. Vaknade två idag, låg kvar i sängen och tog de lugnt ett tag, åt frukost och sen hämtade mamma mig runt 3. Vi gick in en snabbis på ica, hoppas ingen jag känner såg mig... Nu ska jag städa mitt rum, för det regnar ute så det finns inget att göra.. puss!

besviken.

Åkte till johan igår, vi åkte till uh och sen kom dom andra. Vi gick runt typ, stod ute på gatan forever alone, jag dampade och sen åke jag & johan hem. älskling mådde inge bra så vi somnade typ direkt, men vaknade vid 3 igen :D Idag vaknade jag typ 11, väckte johan och sen kom mamma & thomas och hämtade mig vid halv 12. Vi åkte hem, och nu ska vi tydligen "stor städa" tjoho..

haha pinsamt..

fittbög om okej nu får det vara nog.:
1. Det var 10 dagar ni hade på er.

2. "Vi" fick inte vara med.

3. det var för fan inte vi "laners" som valde att ha om ett lan. 

Slutsnackat.

Och på frågan om att man aldrig är anonym så är jag fan så säker att kommentera detta anonymt, du kommer aldrig kunna spåra detta. Fjortisbloggar är det värsta jag vet, fy fan. 

Eller förresten, du kan nog spåra mig, bäst du spårar mig.


Haha lilla du att du inte vågar stå för vem du är, är ju nästan pinsamt.
9 eller tio dagar, vafan spelar det för roll? Ni fick vara med från början, men ni försökte ju förstöra redan från början så vad är meningen då? Förstår inte vad problemet är, ni valde att sluta inte mitt problem. Jag och alla andra skiter i om ni var med eller inte, men ni har ingen rätt att anklaga OSS och säga att det vi gör suger när ni inte hade kunnat göra det bättre själva. Kom igen, det är riktigt omoget att sitta bakom skärmen och skriva sånt här och dessutom hänga ut med namn. Nu får ni fan ge er. Varför skulle jag vilja spåra dig? Fjortisblogg? HAHAHA pinsamma människa väx upp för fan..


okej nu får det vara nog.

Ni som sitter och skriver en massa om att våran avslutningskabaré var så jävla dålig, varför gjorde ni då ingenting för att göra den bättre? Vi hade sammanlagt nio dagar att skriva manus, fixa musik, dans, plakat osv. Tror ni att det var så jävla lätt eller? Och det var inte heller speciellt lätt att skriva ett manus till ett LAN. Liksom kom igen? typ 20 % av alla som var med i kabarén lanar. Det var ni som klagar som kom på vad det skulle handla om, inte vi. Så nu tycker jag ni ska ta och hålla käften, för ni har inte gjort ett piss för att göra saken bättre. Visst, showen blev inte den bästa nånsin men vi gjorde vårat bästa åtminstånde och det är väl det som räknas? Iallafall enligt mig. Tycker dock det är jävligt snålt av er att lägga ut på facebook hur jävla dåliga och värdelösa vi är, med namn dessutom. Ni hade inte behövt skriva någonting alls. Tycker ni att den sög så visst, fine. Men det var riktigt jävla omoget att skriva ut det. Seröst, hur gamla är ni? då tycker jag att ni kan göra det bättre själva om det nu var så jävla lätt.
Tumblr_m2a0fz5qqf1r4eq9jo1_400_large
over&out.peace.

fredagsmyys

Halloj, kom hem för ett tag sen. Idrott som första lektion, elin & jag gick till posten på promenad! Sen engelska då nån tjej prata om sommarjobb, fick veta att jag fick vg på nationella och har även vg i slutbetyg i engelska! WOHO! :D Efter det hade vi mentorstid i 45 min, sen lunch, no och sen slutade vi. Åkte och tog sprutan, dog, och sen skjutsade mormor mig till mammas jobb och va där tills hon slutade. Vi handlade, och såg dom från familjen annorlunda och barnen pratade med mig, oooh fett coolt! :D Sen åkte vi hem, och nu ska jag duscha, be thomas tanka moppen ELLER tigga skjuts till stan av mamma för det regnar och blåser så mycket.. :(
fina du. ♥

fredag

Godmorgon sötisar (a)
Sitter i mjukis och funderar på om det får bli det idag.. eller om jag orkar klämma mig i ett par jeans..
DAGENS ONÖDIGA VETANDE! :D
nejmen, ska börja fixa mig nu. Efter skolan ska jag ta spruta, buhu stackars mig :(
Har pratat med eva också, så snaaart blir jag blond :D Och ikväll sover jag hos johan tror jag, ha en bra dag! puss

RSS 2.0