Godnaaaatt


Nothing can ever replace you, ever


Alltså fyfan vad jag hatar dig


Söndag, tror jag?

Halloj,
Hände inte alls mycket igår, låg mest inne, läste och smsade hela dagen. Kul sommarlov när alla är på festivaler utom jag.
På kvällen åkte jag in till stan och sov i mormor och morfars lägenhet eftersom min bror hade kompisar här så jag orkade inte va hemma. Träffade c och tittade på film typ, myyyspyyys!
Somnade väl runt 3/4 tror jag efter att ha legat och stirrat i taket i ett par timmar. Vaknade vid halv tolv, åt lite och sen åkte jag hem. Ska strax till tempo med mamma och köpa godis och nån mat typ, imorgon ska jag till uppsala och ta äckelprover igen. Livet leker, woho.
Nu ska vi åka tror jag, puss


True


-


~


Please god, turn the tide.


She's not me, remember


Tack gud!

Nu kan jag också äta skorpor utan att få ont i magen! Lyckaaa


Lördag

Hej,
Hittills har det inte hänt något speciellt idag. Mamma och jag köpte den nya mjukglassen man kunde göra själv igår, så jag vispade ihop den och ställde in den i frysen där den ska stå ett par timmar. Hm undra fall den är god, är det någon som har smakat den? Jag vet dock redan nu att jag kommer få riiktigt ont i magen eftersom den inte är laktosfri, men det är det värt! Haha..
Nu ska jag strax fika och sedan gräva ner mig i en intressant bok jag/mamma fick av min moster igår. Pusshej!


You cant leave without telling why, and then come back with an excuse


Deppmode


Varför duger jag bara när hon inte kan?


I didn't walk away, you let me go.


Västerås

Hej,
Blev en tripp till erikslund i västerås med bara mami idag. Vi var på ikea och köpte saker som de glömde till garderoben när de va här sist och lite andra nödvändiga saker. Sedan gick vi runt och tittade i olika affärer, och jag fick med mig några toppar, linnen och "ballerinastrumpor". Hittade dock inte shorts eftersom allting är för stort för mig, grrrr!
Nu är jag hemma iaf, och för ett tag sen ringde läkaren och ville plåga mig med ännu fler blodprover på måndag morgon. Så fuck you för det! Får väl se det från den ljusa sidan och hoppas att snyggingen är där igen.. Buhu aj vill intee.... :(


-


- this -


Me love u


Oh yes i did


The prettiest smiles hides the deepest secrets


Wake me up when its all over ~


Jordgubbar


You are amazing, just the way you are


Onsdag

Hej!
Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, både dammsugit och torkat av allt och rensat ut lite gamla saker.
Mamma, thomas & elias va på ikea idag och köpte en garderob till de nya rummet och så köpte dom ÄNTLIGEN en stor mysig matta till mig som dom lovade när jag flyttade in i det här rummet, för aa typ exakt ett år sen haha.
Har ingen aning om vad som händer ikväll, känner för att träffa någon eller iaf komma ut. Sååå rastlööös! Puss


-


Död

Hej sötisar!
Just nu sitter jag i bilen påväg hem från uppsala, blev en liten roadtrip till barnakuten för mig och min mamma idag som bestod av att vänta länge, ta blodprov och se snygga sköterskor.
Snyggingen tog hela NIO rör med blod från mig, buhu aj.
Men efter ca: en halvtimmes pina fick jag äntligen åka hem! Fick donken och glass också, hihi fetto...
Ultraljudet jag gjorde imorse visade dock ingenting, verkligen ingen gallsten. Woho! Överlevde alltså ännu en dag på sjukhuset, pluspoäng till mig!
Nuuu vill jag hem!


Hello


All by myself

Hej bloggeeen!
Sitter hemma i min ensamhet då min mamma är på räk kryssning och alla killar är på sjön och fiskar. Japp. Forever alone!
Ligger dock och läser en bok och smsar med min sötis, så de är ju lite positivt iallfall!
Vet inte vad som händer ikväll, kanske träffa sötis, kanske inte. Eller kanske bara ligga hemma och titta på film helt ensam? Ja najs, va ju sååå länge sen!
Haha puss

Im sexy and i know it.


Promise


I want a boy who


Sometimes the heart is to broken to talk


Söndaaag

Godmorgon!
Eller aa, har varit vaken ett tag men.. Den här dagen består nog av målning och massa annat, så att vi äntligen blir klara i källaren med tvättstugan och rummet. Men nuu ska jag fika!
Pusss


Heeeej bloggen


Vila i frid mitt hjärta

Nu är min lilla tjockis äntligen begravd, efter några månader i frysen!
Jag saknar dig mysis, sov sött!


I want your love, I dont wanna be friends


Honestly my life would suck without you


Glad midsommar!


GLAAAD MIDSOMMAR!

Hej!
Vet att jag ser ganska butter ut på bilden, men jag är faktiskt fortfarande dålig. Buhu. Var på sjukhuset i både onsdags och torsdags, tog blodprover i onsdags och fick reda på provsvaren på torsdagmorgon och efter det tog jag ännu ett blodprov. Stackars mig!
Proverna visade lite för dåliga levervärden, vätskebrist och blodbrist. Så tror även läkarna att jag kan ha en gallsten. Det får vi dock svar på på tisdag då jag ska göra ultaljud, det går braaaa nu!!
Igår låg jag mest i sängen efter att jag kom hem, senare på kvällen träffade jag c ett tag. Och idag är släkten här så vi har ätit lunch och nu ska vi iväg och dansa i veckholm, tjoho!
Men nu ska vi åka, puss!!


Summer 2013


,


,


U make me smile boy


The secret is to care, and especially to show it.


🙈


:


Jag kommer aldrig sluta sakna dig


Döda mig

Hej,
Dagen har sugit ganska mycket hittils, åkte till sjukhuset vid halv elva, träffade en doktor och tog massa äckliga prover sen åkte jag hem och åt mat. Och nyss ringde doktorn igen och dom "glömde" ta ett prov så jag måste åka in imorgon igen klockan 8....... Döda miiig jag hatar sprutor och nålar :(((
Nu sitter jag och väntar på att sanna ska ringa till mig så jag får gråta ut lite, haha.


'


.


Som en maskros

Hej!
Varit lite off med uppdateringen på ett par dagar av olika anledningar, bland annat sjudom. Men efter en kur med penicillin är jag så gott som på benen igen, woho!
Idag har det inte hänt speciellt mycket, jag och mina bröder städade lådorna i köket som galningar efter att alla fått lite smådamp på att lådorna knappt gick att stänga. Vuxenpoäng till oss!
Sedan åkte min familj på fotbollsavslutning men då va jag för trött så jag stannade hemma och bänkade mig framför tvn.
Just nu ligger jag i sängen och tittar på en film och smsar lite, och det ska jag fortsätta med nu! Pusshej


-

You cant control your feelings, if you fall in love you fall in love but if you dont, you dont.


-


///


Skolavslutning


Just cant


-


'


Now i know, all guys are the same


Typ jag


[•.•]


Död.


Think before you do.

Ligger o kollar på film för ovanlighetens skull, fick ont i huvudet igen. Helvetee.
Aja godnatt...


.


-

Börjar bli lite piggare nu, mormor ska göra pannkakor till mig nu eftersom min familj är ute på roligheter utan mig, buhu..


Fuck life

Ligger här med feber, huvudvärk, ledvärk och ont i magen en fredag. Kan inte livet bli liiiite värre?
Har legat här hela dagen och glott på film och sovit, ont överallt och trött som få. Orkaaa.. Hoppas inte jag är sjuk på skolavslutningen på onsdag bara..
Hoppas mamma kommer hem med min sallad snart för jag är jäätte hungrig.. Buhu


-


Sjuk


you didn't even ask.


~

Hej,
Kom nyss hem från torget, massvis med folk och glada studenter! Ååh vill också!
Nu sitter jag i solen på baksidan och äter min sallad, sen ska jag nog ut och springa lite. Pusshej!


Studeeenteeen

Studenten idag, åh vad kul vill också!
Har dock två år kvar, vilket suger ganska mycket. Menmen jag deppar inte för det, snart är det min tur!
Idag mår jag iallafall lite bättre, så jag, elin, ebba och lovisa ska kolla studenttåget lite senare, myys!
Sen vet jag inte vad som händer, men nu ska jag fixa mig, puss!


Tisdag

Godnatt typ,
Då va denna kortis vecka slut då studenten är imorgon och tors/fre är lovdagar. Mått riktigt dåligt sen i torsdags med feber upp och ner och värk i hela kroppen. Blev dock värre igår kväll och ikväll. Usch, vill inte bli sjuk nu. Men jag är viking så jag kämpar på med skolan iaf, in i det sista liksom!
Dessutom gjort ett matte och ett svenskaprov idag som gick hyffsat iaf tycker jag. Efter skolan gick jag till mormor och morfar och fikade i väntan på mami. Vi handlade lite snabbt och sen gick jag och la mig i sängen direkt för huvudvärken kom ifatt, attans!
Imorgon ska jag förhoppningsvis kolla studenttåget med ebba och lovisa, meen nu stängs mina ögon strax.
Nattinatti!


My feelings right now


.

Du kan inte ge upp då du möter en motgång, motgångar är de som gör oss starkare och får oss att vilja fortsätta kämpa. Du är starkare än vad du tror, och bara du tror på ett lyckligt slut så kommer det hända.


Plugga suger


_


~


~ deppmode ~

Snart har det gått ett helt år sedan jag skrev med min pappa och berättade vad som hade hänt för ett par år sedan. Kommer ihåg att jag ångrade det i samma sekund som jag skrev det.

Jag ville inte berätta, men någonting i mig sa åt mig att skriva. Mina fingrar tröck på skicka fastän mitt huvud skrek nej. Jag hade panik i några minuter i väntan på att min pappa skulle läsa meddelandet och svara.

Vad svarar man som förälder när ens barn säger att den har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp? Jag vet ärligt inte, och jag har full förståelse för att min mamma först blev chockad och försökte lägga det åt sidan. Det hade jag också gjort.

För sådana saker ska inte få hända, det ska inte existera. Men jag själv har aldrig sätt det på det sättet förens nu efteråt. Nu inser jag att det faktiskt är fel och inte alls okej att göra så som han gjorde emot mig. Man gör inte så mot barn, man gör inte så mot någon överhuvud taget faktiskt.

Jag vet inte vad som är fel på dess personer som kan sjunka så lågt att göra en sådan sak mot någon annan. Jag förstår inte. Jag ligger fortfarande sömnlös vissa nätter och undrar varför. Och varför just jag? Varför på det sättet? Och hur i hela världen vågade du göra det när mina föräldrar sitter i rummet bredvid.

Det gör fortfarande ont att se ditt hus. Att bara ens behöva åka förbi där varenda dag. Det gör så jävla ont. Du förstörde mitt liv medvetet, och det kommer jag få leva med resten utav mitt liv.

Dig är det inte ett dugg synd om just nu. Du gjorde något fruktansvärt, och du får stå för det. Du får faktiskt ta att folk tittar snett på dig, undviker dig och dina samtal. Du får ta att folk inte tycker om dig längre, och att dina vänner lämnar dig.

Du gjorde det värsta av det värsta, du gav dig på en liten 10-årig flicka. Det värsta brott man kan begå, iallafall enligt poliserna.

Jag förstår inte varför du gjorde det. Vad är det som är så "attraktivt" med en liten flicka, ett litet barn. Jag kommer aldrig förstå dig och hur du tänker. Ingen kommer nånsin kunna förstå hur du tänker och tänkte just dom tillfällerna.

 
 

RSS 2.0