H Ö S T L O V

Hej, onsdag idag. Har inte gjort någonting på hela dagen faktiskt, eller jo städat kaninburarna med mamma. Kul. plus att jag har ätit massa chokladbollar som mina bröder har bakat. I'm so nice. 
 
Iaf, johan kom hem i måndagskväll och sov här tills tisdag. Vi gjrode inte då mycket eftersom han kom runt 10, vi pratade typ om veckan och sen somnade vi runt 1 tror jag. Dagen efter tog johan ledigt tills ett, morfar hämtade oss runt 12 och skjutsade in oss till dom där vi åt lunch. Sen åkte johan till jobbet, jag fikade med mormor & morfar och sen skjutsade dom mig till psykologen. När jag va klar där så hämtade morfar mig och skjutsade mig till mammas jobb där mina bröder va. Vi handlade lite snabbt, och sen åkte vi hem. 
 
Jag vet inte vad som händer ikväll, troligtvis blir det samma som igår. ingenting. yes. nu luktar det pannkaka, puss!
 
486583_389866511061039_1767819251_n_large

tired of being hurted

Godmorgon, nu mår jag lite bättre. Var i västerås med mamma igår och fixa vinterjacka och snygga skor! Sen gick vi också på ikea där vi träffade mormor och morfar, vi fikade & åt och sen åkte vi till rusta. Sen åkte vi hem, jag städade mitt rum + garderoben. Duktig tjej! 
 
Idag ska jag vara "barnvakt" åt mina bröder, kuul. Men ikväll kommer förhoppningsvis johan hit, men de återstår och se.. Han har ställt in i princip allt vi hade bestämt den här veckan.. Jag som hade fixar chokladdoppade jordgubbar, godis och annat mys.. :/ aja, får väl sysselsätta mig på annat vis ikväll..
 
Nyss funderade jag på att baka något, men nu känns de som jag "fick ett återfall" av tårarna. Nu vill jag bara ligga och sova hela dagen.. vi hörs!
 

deppmode

God kväll..? eller nått.
 
Jag är ganska trött på att vara deppig/sur/grinig/ledsen/ha huvudvärk hela tiden, och dessutom låta de gå ut genom bloggen. Så jag ska nog inte skriva nåt mer här förens jag har "kommit på bena igen". Vet dock inte hur lång tid det tar, kan ta timmar, dagar, veckor eller månader. Ha de bra så länge ♥
 

 

help, I have lost myself.

Hej. Har varit hemma sen i onsdags nu, bara sovit och gråtit hela tiden. Allvarligt, vad är det med mig? Gråta och sova är allt jag gör hela tiden. Jag saknar johan, kan inte sova på nätterna för jag är rädd för att "han" ska komma. Vad är felet? Jag har inte hållt på såhär på hur länge som helst. Och vart fan är alla ni när jag behöver er? Jag vill att ni frågar hur det är, jag vill att ni ringer mig och låter mig prata. För jag fucking behöver det. Jag trodde vänner ställde upp för varandra. Hitills har FYRA personer frågat mig hur jag mår. FYRA. Jag har alltid gjort mitt bästa för att ställa upp, lyssna och försöka förstå. Vänner ger & tar. jag behöver er. Snälla.
Jag är så jäkla besviken, jag trodde ni skulle stötta mig. Iallafall ni som kallar er själva för mina "bästa vänner". Men ingen frågar eller hör av sig. Varför? Vad har jag gjort? Förklara det. För jag vet ärligt inte hur länge jag orkar om jag inte får erat stöd. Please, jag behöver er..
 
 

det är inte värt att kämpa längre

Dom har lagt ner det ännu en gång. Och mitt liv faller ännu en gång i bitar. woho.
 

Tisdag

Hej, inte bloggat på några dagar tror jag. Men mitt internet i mobilen är segt, plus att jag verkligen inte har orkat sätta mig vid datorn. Yep, så lat är jag! Johan är iaf i sälen och blir troligen kvar tills tisdag/onsdag. yeah helgens planer ändrade igen, blir ingen mysmiddag på fredag. sög ju, ty! men ah, idag är jag på dåligt pissdamp humör. Typ sovit 2 ½ timmar inatt av olika anledningar.  Nu väntar jag på mat, sen ska jag gå och lägga mig. tjo
 

23 Oktober 2012

23 oktober. Idag har det gått ett helt år. Ett helt år sedan du lämnade oss på jorden. Min kusin. Min bror. Min kim. Kan fortfarande inte fatta det. Din fyrhjuling står tom. Ditt rum är tomt. Du är inte här. Jag saknar dig.
 
Jag minns hur du alltid kom hit på din fyrhjuling, glad och lycklig för att du klarat ännu en dag av din sjukdom. Ditt léene var oslagbart, man såg på dig när du var lycklig. Och trotts att du var så pass sjuk själv, så ville du alltid att alla andra skulle ha det bra. Du var en underbar människa. Jag glömmer aldrig våra kvällar/nätter/dagar vi satt på min stuttsmatta och bara pratade, om allt. Tjejer, killar, kärlek, bråk, syskon osv. Jag saknar det. Hur jag bara kunde ringa dig och prata, om vad som helst. Du var som en bror för mig. Den där brodern jag aldrig fick. Jag minns när vi var små och alltid lekte "mamma, pappa, barn" i min lekstuga, och när vi byggde en koja i skogen med alla kusiner.
 
Jag vet att du aldrig kommer att komma tillbaka, det är omöjligt. Men jag vet att du fortfarande finns där, du är inte borta. Det går inte. Bara för att vi inte kan se dig, så betyder det inte att du är borta föralltid. Som du sa; du vakar  över oss och skyddar oss. Jag saknar dig kim, fan också. Unga människor ska inte dö. Du hade i princip hela livet framför dig. 23 år. 23 fucking år. Om det inte vore för den där förbannade sjukdomen så hade du kunnat bli 93 år. Finns gud? Inte i dessa lägen. Men han tar dom bästa, för du var den bästa. Världens snällaste människa. Jag ville inte att du skulle dö. Jag ville ha dig här, varför lämnade du oss?
 
Ett år. Det kan inte redan ha gått ett år? Tiden har gått för snabbt, det här går inte. Det är ofattbart. Inte våran kim. Men det spelar ingen roll hur många gånger vi ber till gud att han ska komma tillbaka, det spelar ingen roll hur många tårar vi fäller. Han kommer inte tillbaka. Han är osynlig nu. Men han finns här. Du finns här.
 
Jag älskar dig ♥
 

my life is like a roller coaster

Hejhå, helgen har gått oerhört snabbt! Fredagen gick rätt ut sagt åt helvete. 
Först försov jag mig i 25 minuter, sen smsar sanna och säger att hon fortfarande är sjuk så att hon kunde kunde följa med på antons fest, sen smsar elin att hon inte heller skulle komma till skolan, sen är vattnet iskallt i duschen, sen ska jag torka håret när jag väl har duschat och då går strömmen i hela huset. Yeah! fick springa ner i garaget och fixa propparna, snabbt torka håret, sminka mig och klä på mig. Sen spiller jag ut dricka över HELA mitt golv, och sen höll jag på att missa bussen. Menmen, efter skolan åkte jag hem, duschade på nytt och fixade mig. Sen skjutsade mamma mig och johan till bergvreten hem till anton. Vi satt där och snackade lite, sen kom massa folk. Och ännu mer folk. OCH FLERA. Man kunde knappt röra sig, vid elva gick jag, johan, jonas, emelie och moss hem. Jag mådde inge bra och dom andra tyckte de va för mycket folk. Träffade lovisa i två sek iaf! och tim, marcus och emil som jag inte hade sätt på evigheter! Vi kom hem runt 12/ halv ett och då somnade vi nästan direkt. I går hämtade mamma oss hos johan vid 11, kommer inte ihåg vad vi gjorde.. Men han sov hos mig och idag har vi myyyyst hela dagen och bakat muffins! haha.. Imorgon åker älskling till sälen i en vecka.. buhu.. så vi gjorde en packlista till honom, haha! Men nu är de snart solsidan, puss!
 

Torsdag

Hej, sitter just nu hos min låtsasfarmor Sonja med mamma, thomas, pontus, hampus och anett och äter mat, kalops! Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett år och tre månader, det är underbart! Imorgon är det fest med vänner, så sanna följer med mig hem ett tag! Nu ska vi snart åka hem, puss!


onsdagsmyys

Ligger i sängen med johan, han kom hit runt halv 6. Vi har inte gjort speciellt mycket, mest myst och ätit mat osv hihi. Idag har de inte heller hänt speciellt mycket, tråkiga och sega lektioner och sen innebandy/hinderbana på idrotten. Jag, viktor & sylvia ääägde! Vi vann båda matcherna, wohoo! Efter skolan åkte jag med mamma hem, inte hänt speciellt mycket idag alltså! Meeen nu ska jag och min pojkvän prata allvar, puss!
 

Film

Ligger i sängen och tittar på film helt ensam, åh va tomt det känns utan att ha älskling bredvid mig.. Väntar också på att klockan ska bli halv tio så att han ska ringa mig så jag äntligen kan sova! Imorgon blir det förmodligen ett pass på a3 med sanna, hope so! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sakna min boyfriend puss!


Planerna sprack

Blev varken piano eller träning idag.. Men en mcflurry blev det! Nu ska jag ringa min fina vän rasmus och prata lite, puss!


Måndag

Verkar som många lästa min berättelse och berördes, det betyder för mig! Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när folk skrev till mig och sa hur stark dom tycker att jag är! Känslan är obeskrivlig! Har faktiskt inte fått en enda negativ kommentar, och dessutom fått veta av tre stycken att de har varit med om samma sak, man är inte ensam, det finns alltid fler. Hjärta på er som finns där! Jag kommer behöva er ett tag till!

Idag är det måndag, vilket betyder skola, piano och gym. Härlig kombination! Eftermiddagen spenderas med min fina sanna, awesome! Gårkvällen var inte speciellt lyckad, blev för mycket känslor med den där texten, så älskling kom hit och höll om mig och så grät vi tillsammans ett tag. Jag är så glad att jag har dig i dessa lägen mitt hjärta! Men nu ska jag snart gå till bussen, har lite mer att fixa! Puss


Sometimes you just fucking lose it


Lördag

Hej, igår hade vi spinning på idrotten och elin och jag höll på att dö! Efter skolan gick jag till mammas jobb och sen hämtade vi killarna hos mormor, åkte till outlet för att mamma skulle köpa jackor osv till killarna. Sen hämtade vi johan, åt mat och sen hade jag så ont i magen så jag va tvungen att lägga mig. Vi tittade på film och sen somnade vi. Idag vaknade vi kvart i sju, åt frukost, jag tvättade håret och sen åkte vi till strängnäs på marknad! Fick två pippi tröjor och en mössa, hihi! Nu har vi precis ätit tacos med familjen och min farbror och faster, nu ska jag duscha och sen ska vi in till johan och träffa boysen! Puss


Torsdag

Hej! Provet igår gick faktiskt riktigt bra! Får bara hoppas att barbro tycker samma sak.. Igår var jag iaf och tog sista hepatit sprutan, helvete va ont den gjorde.. Kunde inte röra armen på flera timmar och det ilade i den enda tills idag, plus att jag blev sjukt trött! Stackars johan igår, han va hur underbar som helst emot mig och jag bara sova typ.. Haha! Idag har det inte hänt speciellt mycket, sanna va tillbaka och vi möblerade om i klassrummet! Efter skolan gymmade jag i en timme ungefär, duktig tjej! Nu ska jag vänta på att min tvättmaskin blir klar, hänga upp den och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på en film! Pusshej


Onsdag

Godmorgon! Sitter i klassrummet med elin och pluggar tills provet 10.20.. Vi är rätt ensamma här inne.. Vi hade lite tråkigt så vi ritade varandra på tavlan. Men nu ska vi fortsätta nöta! Ha en bra dag!


Tisdag

Halloj, gick till skolan idag. Hade hälsopedagogik, karaktär och svenska. Hade någon riktig surtant som vikarie på svenskan.. Gick en kvart tidigare för att hinna till eva, efter det gick jag ner till åhlens och mötte johan. Vi köpte present till min bror, en skjorta och en "mellislåda" ni vet en såndär man har frukt i till skolan! Vid 6 hämtade mamma mig, jag åt och sen skjutsade hon elias på träning och vid kvart över sju åkte hon till sjukhuset med pontus så jag och hampus blev själva hemma. Vi tittade på tv och han spelade på min mobil. Men nu ska jag plugga, puss!


Måndag

Glömde helt bort bloggen i helgen!
I fredags kom släkten till oss för att fira pontus som fyller år idag. Johan slutade tidigare så han mötte mig vid skolan, vi gick hem till honom och han duschade och sen gick vi hem till mormor och morfar och åkte med dom hem till oss. Vi åt mat, fikade, pratade med folk och lekte kurragömma med småbarnen och robin. Vi somnade runt 12 och på lördagen va vi hemma hos mig hela dagen, spelade kort, myste osv. På kvällen fick vi skjuts av mamma till johan och sen gick vi på bio med rasmus och anton och såg ted. Den va grymt rolig! Vid 11 va bion slut och då sov vi hos mig. Igår va vi barnvakt åt pontus och hampus, och så ringde vi till jonas och sjöng! Idag har jag varit hemma hela dagen för jag har ont i huvudet.. Men nu ska jag laga nån mat, puss!


Torsdag

Glömde helt bort att skriva igår!
Men efter skolan gick jag hem till mormor och morfar i en halvtimme, åt en smörgås, några kakor och så lagade mormor min tröja. Sen skjutsade dom ner mig till psykologen, var klar efter en timme och då gick jag hem till mormor igen och sen gick jag till johan. Vi gick till ica och köpte spotify eftersom min gick ut i måndags, lyckaa! Sen åt vi mat, glass och sen tittade vi på film och myste tills mamma kom och hämtade mig.
Nu sitter jag i skolan och ska ha studietid, efter skolan ska jag träna! Haha frös så mycket så jag va tvungen att låna rasmus tröja, den va gaalet stor! Går ända ner till knäna.. Men nu ska jag jobba lite, puss!


Godnatt

Bjuder på en mörk bild! Ledsen för de men jag orkade inte resa mig och tända lampan, imorgon blir det en sväng till psykologen och sen hem till älskling och äta! Godnatt sötnosar!


Buss

Godmorgon!
Står och väntar på bussen helt ensam, kuul osv.. 6 minuter tills den kommer! Sanna och skulle ha tränat idag men jag hade ingen skjuts hem så vi struntade i de, plus att pluttisen är sjuk idag :( så johan skulle komma hem till mig ikväll och mysa, älsklig ska ju va borta i en hel vecka från mig på måndag :( men ha en bra dag! Puss


Skolfoto

Titta, titta jag kom ihåg bloggen!
Haha idag var det skolfoto, en och en halvtimme efter att vi skulle ha fotats så tog vi klassfotot! Kunde dock blivit värre men vad jag såg av fotot så såg de helt okej ut, ensambilden såg dock förjävlig ut.. Såg ut som en köttbulle.. Tränade med sanna efter skolan och musikskolan och sen satt jag i 45 min och väntade på mamma på torget, kuul.. Tur att de fanns folk som ville prata med mig. Nu sitter jag och tittar på x-factor och håller tummarna för awa(?) puss!


RSS 2.0