Världens bästa











Godmorgon!
Gårdagen var den bästa på länge! Gick tidigare från skolan, mötte upp philip en snabbis, tog bussen hem, duschade och fixade iordning mig. Sen åkte jag med mormor & morfar till stan, vi hämtade ida och så skjutsade dom oss till nathalie som mötte oss och låste upp och så. 

Vi blåste upp ballonger, och fixade iordning hemma hos henne. Sen kom philip, marcus & fredrik dit, och sen gick vi och mötte jasse, pontus, elsa, anna, linda och christoffer. Vi gick in, alla fick ballonger, visselpipor och sånt och sedan släckte vi ner hela lägenheten och gömde oss i väntan på sanna. När hon väl kom (i hopp om att hon skulle på en dejt eller något liknande som hennes mamma sa) så hoppade vi fram och ropade grattis, blåste i visselpiporna och kastade ballonger på henne. Och ååh va glad hon blev! 

Hon öppnade presenter, och av ida och mig fick hon en påse med massa saker i, och så fick hon massa fina saker av alla andra! 

Sen körde vi "jag har aldrig" och sen kom min saknade rasmus(!!!) och lucas, som va jätte trevlig! Och senare mot kvällen kom även jonas, emma, hero, mossvik, anton & mikaela. Va jätte kul att få träffa dom med! Och extra kul att få träffa nya människor som emma och lucas!

Vid 2 gick jag, christoffer, anna & marcus hemåt. Och de andra som va kvar gick till donken, och sanna sötis gick hem och somnade antagligen med ett leende på läpparna. Det blev iallafall en sjukt rolig och lyckad kväll, iallafall för min del!

Idag vaknade jag vid 10 tror jag, åt frukost och sen kom morfar hem och skjutsade hem mig. Nu ligger jag helt ensam hemma och väntar på att klockan ska bli fyra då jag, hampus och sanna ska på bio. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0